Klasičan izbor koji nikad ne izlazi iz mode na trendi način: Sanja Musić Milanović odabrala genijalno odijelo

Istaknula se plavim odijelom koje je savršeno naglasilo njezinu figuru, a istovremeno zračilo profesionalnošću i samopouzdanjem
Vidi originalni članak

Sanja Musić Milanović, supruga predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, ponovno je privukla pažnju svojim besprijekornim modnim odabirom. Na službenom događaju, 2. konferenciji „Žene koje mijenjaju znanost – odvažne znanstvenice u Kanadi i Hrvatskoj“, na kojem je sudjelovala, istaknula se plavim odijelom koje je savršeno naglasilo njezinu figuru, a istovremeno zračilo profesionalnošću i samopouzdanjem.

Plavo odijelo, koje se sastoji od elegantnog sakoa i hlača s visokim strukom, savršeno je oblikovano da prati linije tijela, pružajući moderan, ali i profinjen izgled. Musić Milanović odabrala je nijansu plave koja simbolizira smirenost, povjerenje i stabilnost – osobine koje su često povezane s javnim ličnostima. Odijelo je dodatno ukrašeno diskretnim detaljima poput ukrasnih gumba, što je outfitu dalo dašak sofisticiranosti bez prevelike raskoši.

Kombinacija s jednostavnom frizurom i suptilnim modnim dodacima dodatno je naglasila minimalistički, ali elegantan stil Sanje Musić Milanović. Cipele u svijetlijoj plavoj boji i jednostavna torba, koja je bila funkcionalna, a istovremeno stajliš, upotpunile su ovu odjevnu kombinaciju.

Plava boja odijela simbolizira ne samo modni statement već i snagu i odlučnost, što često prati žene na visokim funkcijama i u javnim ulogama. Sanja Musić Milanović poznata je po svojoj jednostavnosti i suptilnosti u modnim odabirima, no uvijek uspijeva postići maksimalan efekt i ostaviti snažan dojam.

Ova kombinacija samo je još jedan primjer kako Sanja Musić Milanović održava ravnotežu između formalnosti i elegancije, potvrđujući svoj status jedne od najbolje odjevenih žena na domaćoj javnoj sceni.

Danas je rođendan legendarnog nogometaša Zvonimira Bobana: Evo kako se mijenjao tijekom godina
Neodoljivi mirisom i dugotrajni na koži: Ovo se smatraju najboljim parfemima svih vremena
Luksuzne torbice, skupi brendovi i logomanija postali su sramota: Kinezi skloni fenomenu 'luxury shame'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".