Najljepše s crvenog tepiha Večernjakove ruže

Sinoć na svečanoj dodjeli Večernjakove ruže imali smo priliku vidjeti tko što nosi... i kako.
Vidi originalni članak

Na dodjeli nagrade najprestižnijim televizijskim, radijskim i glazbenim licima i emisijama u 2015. godini vidjeli smo mnogo poznatih lica s hrvatske estrade koja su došla obilježiti prekrasnu večer. Mnoge hrvatske ljepotice iznenadile su nas odabirom haljina za crveni tepih, no moramo priznati izgledale su sjajno. Uvjerljivo najviše haljina potpisao je modni dvojac ENVy room, čije su kreacije nosile Tatjana Jurić, Korana Gvozdić, Judita Franković i Mia Kovačić.

TATJANA JURIĆ

KORANA GVOZDIĆ 

JUDITA FRANKOVIĆ

MIA KOVAČIĆ 

Voditeljica cijele svečanosti Nevena Rendeli odlučila se za kreaciju britanskog modnog studija pod nazivom Self-potrait. Ova haljina specifična je zbog podstave boje kože koja naglašava bordo tkaninu i preporučamo je onim odvažnim damama. No, nije Nevena jedina koja je odabrala Britance za crveni tepih. Slijedi nam još jedna voditeljica, ovog puta sportskih kanala, a svi dobro znamo o kome je riječ. Lijepa Lana Banely oduševila nas je s izborom crne haljine, što dokazuje da se sa crnom ne može pogriješiti nikada. 

NEVENA RENDELI

LANA BANELY

Jedna od naših najpoznatijih sportašica svjetskih kalibra, Blanka Vlašić pojavila se na dodjeli Večernjakove ruže u ružičastoj toaleti naše dobro poznate modne kuće Mak. Ova ružičasta toaleta osvojila nas je detaljima čipke te naglasila Blankinu visinu i zavidnu liniju. Blanka je također odabrala hrvatskog dizajnera kada su cipele u pitanju. Ivan Ledenko zaslužan je za obuću ove sportašice. 

 U društvu bolje polovice, Jelena Rozga uživala je u haljini najpoznatijih švedskih kreatora na svijetu. H&M Conscious obukao je Jelenu u zanimljivu haljinu čija se suknja širi poput krinoline i izgleda fantastično. Pomalo avangardno i futuristički, no s druge strane romantično, a najprije originalno. Pjevačica Ivana Marić odlučila se za kreaciju Krie Designa čija osnivačica i dizajnerica Kristina Burja često voli nositi vlastite kreacije. Tako je i za ovu priliku odjenula nešto iz svoje kolekcije. 

JELENA ROZGA

 IVANA MARIĆ

 KRISTINA BURJA

Edita Misirić stvarno je sjala poput prave krijesnice. Modni dizajner Boris Pavlin izradio je fantastičnu haljinu u kojoj Edita nije mogla proći neprimjetno. Ako nemate ideje što odjenuti na nekakav svečaniji događaj, a dosta vam je crnog odaberite šljokice jer stvarno izgledaju odlično. Sa šljokičastim haljinama birajte jednostavne modne dodatke kako ne bi izgledali prenapadno. 

Hrvatska glumica Mirna Medaković oduševila nas je vječnom bojom crvenog tepiha (a sam naziv i govori kojom) - crvenom! Više puta smo se uvjerili kako je crvena boja haljina odličan odabir kada su bitni događaji u pitanju i u njoj doista izgledate poput prave božice. Mirna je odabrala dizajn Dijane Viljevac koji se savršeno uklopio s njezinom puti. 

Zadnje dvije dive modne su novinarke koje imaju odličan smisao za modu. Korana Marović i Eva Misirača nikada neće izgledati jednostavno što čini njihov stil još zanimljivijim. Na jučerašnjoj dodjeli nagrade Večernjakove ruže mogli smo ih vidjeti u haljinama dizajnera Ivana Alduka koji je provjereno dobar. 

KORANA MAROVIĆ

EVA MISIRAČA 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".