Kirkwood slavi 10 godina novom kolekcijom

Kada igračke, filmovi i video igrice iz 80ih postanu nekome inspiracija za modne kreacije to nikako ne može proći nezapaženo, a posebice ako se radi o ženinom najdražem modnom dodatku – cipelama.
Vidi originalni članak

Dizajner cipela Nicholas Kirkwood slavi deset godišnjicu svoje karijere u svijetu mode. Ovaj dizajner poznat po izrazito maštovitim cipelama, svoju obljetnicu rada proslavit će  svojim novim kreacijama. Jedna od njegovih ideja za novu kolekciju dolazi iz osamdesetih godina prošlog stoljeća kada su neobične i kričave odjevne kombinacije bile neizostavne na gradskim ulicama. Možda su baš zato ovog Britanca inspirirali filmovi poput  „Povratka u budućnost“ i „Ratova zvijezda“ čiji se disko motivi mogu pronaći  na svim cipelama u kolekciji. Najveće iznenađenje je definitivno par vrtoglavih potpetica koji krasi lik Pac Mana. Iza naziva „80s collection“ krije se (za sada) osam pari cipela za koje sam dizajner kaže da ih definicijom retro chica, a sve ljubiteljice neobične obuće moći će posegnuti za svojim primjerkom 20.9. kada će kolekcija ugledati svijetlo dana.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".