Parker i Cattrall izgladile odnose zbog fanova? Samantha se vraća u drugu sezonu nastavka 'Seksa i grada'

Glumice Parker i Cattrall su, inače, privatno u lošim odnosima te ne razgovaraju. Govorilo se kako je problem financijske prirode budući da Cattrall nije bila zadovoljna honorarom, smatrajući da je njezin lik važniji za seriju od novca koji je zarađivala.
Vidi originalni članak

Uzbudljive vijesti za obožavatelje omiljene serije 'Seks i grad'! Nakon što je uz veliko uzbuđenje premijerno prikazana dugo iščekivana serija 'I tek tako...', službeno je objavljeno da je druga sezona na pomolu. Povratak omiljenih likova, zajedno sa svježim pričama i bezvremenskim šarmom New Yorka, obećava da će ponovno osvojiti gledatelje. 

U prvoj sezoni vratile su se Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristen Davis) i Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) dok su vodile svoje živote u postpandemičnom New Yorku, ali bez Samanthe Jones (Kim Cattrall). Prema službenom priopćenju za tisak, 'I tek tako…' imao je najjači debi od bilo koje Max (bivši HBO Max) serije do danas. Parker, Davis i Nixon rade kao izvršni producenti uz Michaela Patricka Kinga.

"Oduševljen sam i uzbuđen što mogu ispričati više priča o ovim živahnim, odvažnim likovima koje tumače ovi moćni, nevjerojatni glumci", rekao je King u izjavi o obnavljanju serije.

Unatoč tome što se nije vratila u prvu sezonu nastavka, potvrđeno je da će se Kim Cattrall pojaviti kao Samantha u drugoj, izvještava Variety. Pojavit će se u jednoj sceni, navodno snimljenoj u New Yorku. Variety primjećuje da nije komunicirala sa svojim bivšim kolegama, uključujući Saru Jessicu Parker i Kinga. Scena navodno uključuje telefonski razgovor s Carrie, a zadnje što smo čuli za Samanthu bilo je u finalu prve sezone, kada su se ona i Carrie pomirile preko poruke i planirale vidjeti se osobno.

Glumice Parker i Cattrall su, inače, privatno u lošim odnosima te ne razgovaraju. Govorilo se kako je problem financijske prirode budući da Cattrall nije bila zadovoljna honorarom, smatrajući da je njezin lik važniji za seriju od novca koji je zarađivala. No, Parker je kao producentica najveći dio kolača uzimala sebi te imala moć i utjecaj pri sklapanju ugovora s glumcima. Sve je kulminiralo nakon smrti brata Kim Cattral, kada su se glumice javno sukobile preko društvenih mreža, a ionako narušeni odnosi, tada su posve zahladili

Cattrallini predstavnici i platforme Max tek trebaju javno potvrditi njezino sudjelovanje. No, potvrđeno je da se slavna kostimografkinja Patricia Field, koja je bila zadužena za Seks i grad, ali ne i za 'I tek tako…', vratila posebno kako bi u drugoj sezoni stilizirala Samanthu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli And Just Like That... (@justlikethatmax)

Serija 'I tek tako…' postala je hit čim je debitirala u prosincu 2021. Prva sezona serije sadržavala je niz trenutaka koji su promijenili kulturu, uključujući smrt Biga (nakon koje je uslijedilo nekoliko žena koje su iznijele optužbe za seksualni napad protiv glumca Chrisa Notha), odsutnost Samanthe i, naravno, uvođenje nebinarne Diaz, koja je potaknula Mirandu da preispita svoju seksualnost.

Sarah Aubrey, Max-ova voditeljica originalnog sadržaja, aludirala je na reakcije oko serije u izjavi u vezi s povratkom serije. “Bili smo oduševljeni kulturnim razgovorom koji su pokrenuli ovi likovi i njihove priče, smještene u svijet koji već poznajemo i jako volimo”, rekla je. “Ponosni smo na posao koji su Michael Patrick King i naši divni pisci, producenti, glumci i ekipa učinili kako bi ove priče prenijeli na filmsko platno. Jedva čekamo da fanovi vide što se sprema za drugu sezonu!”

Max je objavio da će se druga sezona 'I tek tako...' početi prikazivati 22. lipnja 2023.

U galeriji pogledajte najpoznatije citate iz kultne serije 'Seks i grad':

FOTO: Facebook: Sex and the City FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes FOTO: Facebook:Sex and the city quotes

Dizajnerica interijera na prvu nas je osvojila veselim modnim odabirom: 'Tijekom cijele godine nosim svijetle boje'

Maslačak ima iznenađujuće nevjerojatne dobrobiti za njegu kože, tvrde dermatolozi

'Luxe blonde' sjajna je nijansa idealna za sve plavuše tijekom ljetnih mjeseci

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".