Kič ili klasika? Vratilo se kultno slovo "F" te potvrdilo da je logomanija i dalje apsolutni hit

Fendi je potvrdio da će se ovaj trend nositi i u nadolazećoj sezoni
Vidi originalni članak

Logomanija nam se vratila još prošle godine pa smo u street styleu mogli vidjeti dominaciju Louis Vuitton i Gucci monograma. Naravno, durgi su brendovi odlučili ne zaostajati za njima, a Fendi se opet vratio svojem kultnom slovu "F".

Da je Fendi apsolutni hit, potvrdili su i zvijezde koje su se našle na reviji u prvom redu. Među njima je bila najpoznatija svjetska influencerica, Chiara Ferragni, koja se pojavila sa suprugom Fedezom, a oboje su bili od glave do pete upravo u Fendiju! 

Zavirili smo u Fendijevu ponudu na Farfetchu i pronašli hrpu komada s ovim "znakićem". Prvo, evo jedan komad koji je u potpunosti rasprodan! Što reći? Brže-bolje u shopping!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".