Kendall&Kylie cipele su stigle!

FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos
Cipele koje potpisuju najmlađe članice Kardashian klana Kendal i Kylie beskrajno su seksi i dostupnije su nego što ste mislili...
Vidi originalni članak

Kendall i Kylie Jenner često su na meti kritičara kako uspjeh u životu duguju isključivo obiteljskom prezimenu. Starija Kendall jedan je od najpoznatijih modela današnjice te skupa sa sestrom Kylie Jenner koja svojom mobilnom aplikacijom ali i megapopularnim ruževima za usne rastura tržište, uspješno ruši predrasude. Jedan od brojnih poslovnih pothavata je i kolekcija cipela koju potpisuju a ona je dostupna na našoj omiljenoj online destinaciji Asosu. Cipele su, naravno, beskrajno seksi, a osim modela visokih potpetica pronaći ćete i nekoliko modela espadrila i jednostavnih ravnih sandala za svaki dan. Zavirite u našu galeriju i odaberite svoj omiljeni model!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".