Kendall + Kylie & Zendaya

Nikad ne možete imati previše cipela i baš uvijek možete naći jedno mjesto u ormaru za novi par. A mladi dizajneri će vas samo nagovoriti na nove.
Vidi originalni članak

Konkurencija na tržištu cipela raste iz dana u dan, a tome pridonosi činjenica da su se sestre Jenner okušale u novom poduzetničkom pothvatu. Njihov brend odjeće pod nazivom „Kendall + Kylie“, nedavno je uspješno lansiran, pa se u  nekoliko dana kolekcija rasprodala. No, nisu stale samo na odjeći. U proljeće 2016.godine, moći ćete biti jedni od onih koji će u ormaru posjedovati par cipela slavnih sestara. Kolekcija je raznovrsna, sastoji se od 70 modela cipela za svačiji ukus - od čizama pa sve do klasičnih salonki. Jedan od razloga njihove uspješnosti je također i suradnja sa velikim imenima modnog svijeta, pa se tako na listi nalazi i Steve Madden – jedan od najvećih dizajnera obuće. S obzirom da Kendall i Kylie prati više od 100 milijuna ljudi na društvenim mrežama, nema sumnje da će ova kolekcija cipela biti hit.

Jedna od slavnih koja se okušala u dizajniranju cipela je i Zendaya. Zvijezda Disney programa, zajedno sa pjevanjem i glumom, svojim fanovima je dala priliku da kopiraju njezin stil. Tako je sa svojim stilistom Zoe Roachom stvorila udobne cipele koje nećete skidati s noge. Cijene cipela kreću se od 125$ do 175$, a kolekcija se sastoji od sandala, tenisica, platformi i cipela na visoku petu. Ako ste ljubitelj vrtoglavih potpetica, ove vam neće stvarati problem nakon nekoliko sati nošenja jer je unutrašnjost cipele dizajnirana posebno za vašu ugodnost. Zendaya se pojavila u vlastitom dizjanu cipela na Met Gali u Svibnju, te svima pokazala što mogu očekivati od njezine nadolazeće kolekcije.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".