Kendall Jenner zadivila u statement kaputu s uzorkom krokodilske kože i strukturom korzeta

Upečatljiv komad uskladila je s crnim elementima, uključujući kožne čizme do koljena s prepoznatljivom malom petom
Vidi originalni članak

Kendall Jenner ponovno je pronašla statement kaput koji je odlična inspiracija za jesensko odijevanje. Dok je ovih dana u Parizu na Tjednu mode, manekenka se pojavila u jednom od svojih najglamuroznijih lookova.

Izvučen iz kolekcije Bottega Veneta za jesen/zimu 2023., hrđavo-narančasti baloner sadržavao je sjajni materijal s reljefom krokodila i strukturiranu siluetu koja ju je stezala u struku, nalik korzeta.

Upečatljiv komad uskladila je s crnim elementima, uključujući kožne čizme do koljena s prepoznatljivom malom petom, uskim pravokutnim naočalama i kožnim rukavicama.

Ovo nije prvi put da je Jenner otkrila subverzivne načine stiliziranja inače klasičnog trencha. Ranije ovog tjedna nosila je baloner marke The Row koji je bio uvučen u visoku crnu midi suknju. Izgled je dopunila s više komada iz Rowa, uključujući tanki crni remen, veliku kožnu torbu i mokasine, kao i par Gucci sunčanih naočala.

Prije toga, pojavila se na Tjednu mode u Milanu u Gucciju od glave do pete. Središnji dio njezinog kompleta bio je bež baloner na dvostruko kopčanje koji se nosila kao mini haljinu. Dodala je šarenilo s parom slingback cipela sa špicastim vrhovima u sjajnoj grimiznoj boji i odgovarajućom Jackie 1961 torbicom u crvenoj boji trešnje. Za završni detalj dodala je crne pravokutne sunčane naočale i zlatne naušnice.

Pariškim ulicama prekrasna manekenka prošetala trendi kombinaciju u kojoj je spojila nespojivo
Dizajnerica Julie Pelipas savršeno nosi klasiku s pomakom, a stajlingom se istaknula na Tjednu mode u Parizu
Udobni, a chic: Savršeni džemperi koje ćete lako kombinirati uz sve jesenske i zimske outfite

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".