Kendall Jenner zabljesnula u povijesnoj vintage Jean Paul Gaultier haljini na Oscar after partyju

Dok je vintage moda trenutno u velikom trenutku na crvenom tepihu, Kendall već neko vrijeme skuplja vintage Jean Paul Gaultier komade.
Vidi originalni članak

Bila je to ogromna prekretnica za karijeru Marion Cotillard kada je 2008. osvojila nagradu za najbolju glumicu za portret Edith Piaf u La Vie en Rose. No trenutak je bio još spektakularniji sa svojom haute couture haljinom boje slonovače Jean Paula Gaultiera, koja je bila ukrašena ljuskama sirene. I sada je Kendall Jenner zablistala iz istog razloga kada je prisustvovala Oscar partyju Vanity Faira u potpuno istoj haljini, ali u nijansi sa suprotnog kraja spektra boja.

Na holivudskom partiju prepunom zvijezda, 27-godišnja manekenka zatvorila je crveni tepih u iteraciji Cotillardove haljine iz 2008. Međutim, Kendallina vintage haljina Jean Paul Gaultiera, iz haute couture kolekcije proljeće/ljeto 2008. brenda, bila je svjetlucava zlatno-brončane boje. Manekenka je osigurala da svjetlucava haljina bude središnja točka njezina izgleda odabravši klasične crne salonke bez nakita.

Dok je vintage moda trenutno u velikom trenutku na crvenom tepihu, Kendall već neko vrijeme skuplja vintage Jean Paul Gaultier komade. I danas se može pohvaliti nekim od najrjeđih komada iz arhive brenda - nedavno, Venus De Milo haljina s halterom iz proljeća/ljeta 1999, kako prenosi Vogue.

Elegancije i jarkih boja nije nedostajalo: Najbolje odjeveni s 95. dodjele Oskara!

FOTO: Newscom/Pixsell Michelle Yeoh u Dior Haute Couture FOTO: Reuters/Pixsell Cate Blanchett u Louis Vuittonu i Giuseppe Zanotti FOTO: Newscom/Pixsell Cara Delevingne u Elie Saabu, Stuartu Weitzmanu i Bulgariju FOTO: Reuters/Pixsell Lady Gaga u Atelier Versace i Tiffany & Co. FOTO: Newscom/Pixsell Fan Bingbing u Tonyju Wardu, Tyleru Ellisu i Lorraine Schwartz FOTO: Reuters/Pixsell Halle Bailey u Dolce & Gabbani i De Beersu FOTO: Newscom/Pixsell Rooney Mara u vintage Alexander McQueen, Jimmy Choo i Fred Leighton FOTO: Reuters/Pixsell Michelle Williams u Chanel Haute Couture i Tiffany & Co. FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Newscom/Pixsell Angela Bassett u Moschinu i Bulgariju FOTO: Newscom/Pixsell Florence Pugh u Valentinu i Tiffany & Co. FOTO: Newscom/Pixsell Jamie Lee Curtis u Dolce & Gabbani FOTO: Reuters/Pixsell Colin Farrell i Henry Tadeusz Farrell u Dolce & Gabbani FOTO: Reuters/Pixsell Ruth E Carter u Valentinu FOTO: Reuters/Pixsell Salma Hayek i kći u Gucciju FOTO: Newscom/Pixsell Ana de Armas u Louis Vuittonu FOTO: Newscom/Pixsell Andrea Riseborough u Alexanderu McQueenu FOTO: Reuters/Pixsell Hong Chau u Pradi i Mikimotu FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell Allison Williams u Giambattista Valli i Fred Leighton FOTO: Reuters/Pixsell Ashley Graham u odjeći Alberta Ferretti i Jimmy Choo po narudžbi FOTO: Reuters/Pixsell Elizabeth Olsen u Givenchyju i Giuseppe Zanotti FOTO: Reuters/Pixsell Vanessa Hudgens u vintage Chanelu FOTO: Reuters/Pixsell Michael B Jordan u Louis Vuittonu FOTO: Newscom/Pixsell Winnie Harlow u vintage Armani Privé i custom CH Carolina Herrera FOTO: Newscom/Pixsell Brendan Fraser u Giorgiu Armaniju FOTO: Reuters/Pixsell Eva Longoria u Zuhair Muradu FOTO: Reuters/Pixsell Sigourney Weaver FOTO: Reuters/Pixsell Sandra Oh u Giambattista Valli i Briony Raymond FOTO: Newscom/Pixsell Stephanie Hsu u Valentinu i Cartieru

Treba li zapravo prati lice svako jutro nakon spavanja? Dermatolog ima odgovor
Zablistala u komadima koji odolijevaju prolaznosti trendova: 'Nisam fan glomaznih tenisica i pretrendi kombinacija'
Rihanna na Oskarima zablistala u tri različita outfita, a posebno oduševila u odvažnom looku za nastup

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".