Kendall Jenner zablistala u crnoj slip haljini koja je idealna za party sezonu

Kendall Jenner, kraljica minimalizma, obožavateljica je klasičnih komada, učinila je da klasični stil djeluje svježije i mladenački kao i uvijek.
Vidi originalni članak

Mala crna haljina, inače poznata kao LBD, potječe od Coco Chanel 1920-ih. To je koncept koji je jasno izdržao test vremena i uvijek će biti popularan. Kendall Jenner, kraljica minimalizma, obožavateljica je klasičnih komada, učinila je da klasični stil djeluje svježije i mladenački kao i uvijek.

Dok je prisustvovala svečanom otvaranju Fontainebleau Las Vegasa, Jenner je nosila malu crnu haljinu koja joj je omogućila da kanalizira Audrey Hepburn.

Jennerina jednostavna crna slip haljina imala je oštri steznik s korzetom, dajući strukturu inače lepršavoj haljini. Kendall je zadržala potpuno crnu temu za svoje dodatke, sparivši svoju haljinu s crnim štiklama s remenčićima i jednostavnom crnom torbom za rame. Cijeli izgled izgleda kao klasični Kendall trenutak: minimalistički, ali s oštrim zaokretom.

Kendall nije bila jedina članica Kardashian-Jenner koja je nosila klasični LBD. Kim Kardashian također je prisustvovala proslavi u Las Vegasu i uparila se sa sestrom u vlastitom LBD-u. Dok je Kendall zauzela nešto formalniji pristup sa svojom crnom slip haljinom, Kim se odlučila za crnu pletenu haljinu sa širokim izrezom i blago prozirnom izradom i naboranim rubom. Dodaci su joj bili jednostavni: elegantna ogrlica s lancem i nekoliko srebrnih prstena na prstima.

Blowout frizura koju nosi Kate Middleton novi je hit, a izgleda luksuzno, svevremenski i sjajno
Trener čiji stil obožavamo u genijalnom zimskom stajlingu: 'Volim sve nijanse zelene, osim kričavih'
Bottega Veneta: Bijegom s društvenih mreža do još veće ekskluzivnosti (i profita)

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".