Kendall Jenner u najhrabrijoj kombinaciji do sad: Kratkom crnom haljinom prihvatila trend 'golog odijevanja'

Haljina ima prozirnu mesh tkaninu na prsima te crvene cvjetove na grudima koji stvaraju efekt kao da haljina nema gornji dio
Vidi originalni članak

Kendall Jenner svojom je najnovijom odjevnom kombinacijom trend ‘golog’ odijevanja odvela na novu razinu. Poznata manekenka nosila je haljinu britanskog dizajner Davida Kome iz kolekcije jesen/zima 2023., a jedan od detalja na haljini učinio je ovu kombinaciju njezinim najhrabrijim izgledom do sada.

Haljina ima prozirnu mesh tkaninu na prsima te crvene cvjetove na grudima koji stvaraju efekt kao da haljina nema gornji dio. Haljinu je uparila s dugim crvenim šalom oko vrata te tako trend ‘golog odijevanja’ koji je kombinirala uz stil Audrey Hepburn iz 20-ih godina, kako piše Vogue.

To što haljina dolazi s daška stila Audrey Hepburn ne bi trebalo biti iznenađenje za obožavatelje Kendall Jenner. Manekenka je više puta odavala počast kultnoj filmskoj glumici kroz svoju modu, šetajući Parizom u maloj crnoj haljini, maramom i velikim sunčanim naočalama još u ožujku.

Na mnogo načina, Kendallin pristup stilu sličan je njezinoj haljini Davida Kome. Ima tu puno više od onoga što se na prvi pogled čini.

Mix-match estetika ima savršenog smisla za Kendall, koja često bira kombinacije između skromnog minimalizma i hrabrog, trendi odijevanja. Zvijezda je, kao i brojne druge slavne osobe, u zadnje vrijeme prihvatila egzibicionistički stil. Za Met Gala 2021. odjenula je prozirnu haljinu s donjim rubljem ispod. 

Kate Middleton kao gošća na vjenčanju oduševila u elegantnoj ružičastoj haljini s potpisom Elie Saaba
Njezina je haljina jedna od najefektnijih na špici: 'Lijep je dan, pa sam se odlučila za veselu zelenu'
Umjesto klasičnog sakoa, odaberite prsluk: Nosi dozu elegancije i izgleda baš chic

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".