Kendall Jenner šokirala novim izgledom na London Fashion Weeku

Drastična promjena za slavnu manekenku
Vidi originalni članak

Kendall Jenner ove je sezone preskočila New York Fashion Week, a svoje izbivanje nadoknadila je pojavivši se u sasvim novom izdanju na Burberryjevoj reviji na London Fashion Weeku.

Poznata kao brineta, Kendall je obojila kosu u plavo! Svoju prepoznatljivu smeđu kosu prošarala je plavim pramenovima, a prirodna nijansa vidljiva je na korijenu. Ubrzo nakon pojavljivanja na pisti, Kendall je na društvenim mrežama podijelila fotografiju na kojima se obožavateljima pohvalila novom bojom kose. 

Ovakav izgled drastična je promjena za Kendall. Premda nova boja izgleda prirodno, ne smijemo isključiti mogućnost da je riječ o perici koju je već nosila u nekoliko prigoda. No, bilo kako bilo, i ova joj boja lijepo pristaje i odličan je odabir za nadolazeću jesensku sezonu. Jenner se ovim potezom pridružuje Miley Cyrus i Belli Hadid na popisu slavnih plavuša. 

Drastična promjena frizura i bojenje kose nije neuobičajena pojava kada su u pitanju velike i važne revije. Primjerice, prošle je godine na reviji Marca Jacobsa 37 modela pristalo obojiti kosu za pistu.

No, promjene imidža nisu samo tipične za Kendalline kolegice supermodele, nego i za njezin Jenner-Kardashian klan. Prisjetimo se boja kose koje su njezine sestre promijenile, bilo perikama ili bojenjem.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".