Kendall Jenner savršeno nosi najveći trend ove jeseni uz genijalne čarape-čizme dizajnerskog potpisa

Dok je obavljala poslove u LA-u, Kendall je prihvatila jesenski stil svog omiljenog trenda odijevanja bez hlača
Vidi originalni članak

Kendall Jenner bila je pionirka ovogodišnjeg trenda odijevanja bez hlača. Od nošenja svojih lepršavih košulja i prevelikih blejzera s golim nogama umjesto hlača ovog ljeta, do oblačenja ultra-mini balonera kao haljinu za Guccijevu reviju na Tjednu mode u Milanu, već mjesecima pokazuje interesa za najnoviji trend. Njezin najnoviji komplet, koji je nosila prije svog partija za Noć vještica u hollywoodskom Chateau Marmontu, dokazuje da stil nije samo za ljeto.

Dok je obavljala poslove u LA-u, Kendall je prihvatila jesenski stil svog omiljenog trenda odijevanja bez hlača. Kombinirala je predimenzioniranu bež džemper-haljinu uz crne prevelike sunčane naočale i zlatne naušnice, plus Bottega Veneta jesen/zima 2023. čarape-čizme, koje bi mogle izgledati kao čarape, ali su izrađene od prave kože.

Kendall ne pokazuje znakove da će napustiti izgled bez hlača za hladnije mjesece, što dokazuje njezina ugodna adaptacija ovogodišnjeg stajling trenda.

Kraljica Letizia zabljesnula u ljubičastom odijelu, a kćeri Leonor i Sofia odlučile se za chic haljine
Studentici super stoje traperice koje su u prošloj godini bile među najpopularnijima, a hit su i dalje
'Ništa od robe ne bacam, moda se ponavlja. Radije kupujem skupo i kvalitetno jer treba uložiti u garderobu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".