Kći proslavljenog vaterpolista Šimenca blista u savršenoj party haljini: Model u hit uzorku sezone pristaje joj kao saliven!

Odabrala je zebrasti uzorak i mini-haljinu s naborima i voluminoznim rukavima
Vidi originalni članak

Gala večera umaškog ATP-a bila je idealna prilika za druženje, kao i za nova poznanstva i razgovore. Među okupljenima u impozantnom prostoru uz bazen hotela Coral Plava Laguna bio je i Dubravko Šimenc koji je na ovaj društveni događaj stigao u društvu kćeri Nike

Nika Šimenc najstarija je kći proslavljenog vaterpolista, a na ovom ekskluzivnom okupljanju pojavila se u odjevnoj kombinaciji koja nije prošla nezamijećeno. Čini se kako Nika rado prati trendove pa je u kolekciju dodala haljinu u najtraženijem uzorku sezone, onom zebrastom. Životinjski uzorci više nisu rezervirani samo za detalje, nego efektno izgledaju i na haljinama, suknjama i bluzama, a zebrasti se posljednjih nekoliko sezona istaknuo kao najpopularniji.

Lijepa Nika odabrala je mini model podignutog ovratnika i volimunoznih puf-rukava, zbog čega haljina postaje pravi statement komad, kao stvoren za ljetne partyje i izlaske. Budući da je haljina upečatljiva, ostatak stajlinga bio je jednostava pa je izabrala ravne sandale sa zakovicama, a kosu uvila u lagane valove.

Zna kako je dobar ruž moćan beauty saveznik pa je savršen ljetni stajling upotpunila nijansom crvene koja je savršeno uokvirila njezin osmijeh. 

Nina Badrić blista u maloj bijeloj haljini: Zbog efektnih detalja, haljina ne prolazi nezamijećeno

Tenisice su pravi modni hit već godinama, a odličan su spoj s lepršavom haljinom i efektnom torbom

Top je najtrendi izbor, a hlače kradu pozornost: 'Volim ležerne kombinacije i ne pratim trendove, nosim svoj stil'

Kraljičino izdanje kojim se možete inspirirati svaki dan: Od torbe i sandala poput Letizijinih trendseterice se ljeti ne odvajaju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".