Kćeri Ljupke Gojić Mikić i Mihaela Mikića prave su modne zvijezde

Malena Jana i Mila poziraju u odličnim kombinacijama
Vidi originalni članak

Na fantastičan stil Ljupke Gojić Mikić već smo navikli, no i dalje nas oduševljava odličnim odjevnim kombinacijama. Ipak, čini se kako je dobar stil nasljedan jer su i kćeri Ljupke Gojić Mikić i Mihaela Mikića prave modne zvijezde.

Jana Sienna i Mila Amelie poziraju baš poput "velikih" modela, a njihove odjevne kombinacije zbilja su na zavidnoj razini! Obje su djevojčice velike obožavateljice traperica pa ih nose u različitim varijantama, upravo onako kakav i je trenutačan trend. 

U kaputićima i preslatkim jaknama izgledaju neodoljivo, a ono što nas je posebno osvojilo je njihovo poziranje jer su ispred kamera potpuno opuštene, a istovremeno jako zabavne! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".