Kažu da su ove espadrile među najprodavanijim Chanelovim komadima, a cijena je nevjerojatna!

Cijena ovog modela kreće se od 725 dolara na više!
Vidi originalni članak

Kad razmišljate o Chanelovim najprodavanijim i najpopularnijim proizvodima, vjerojatno vam prvo na pamet padaju torbe, osobito njihov model 2.55. Ipak, tu je jedan novi proizvod čija popularnost nezaustavljivo raste. 

Naime, riječ je o espadrilama s njihovim potpisom, a Who What Wear piše da svaki mjesec taj komad obuće ima do 100 tisuća pretraga, prema Google Analyticsima. Najveći porast doživi u travnju, čim se sunce probije kroz zimske oblake, a nose ih svi: od fashion buyera, preko street style zvijezda do zvijezda s holivudske A-liste. Istodobno su duobne i jako, jako chic pa ne treba čuditi što su toliko popularne. Idealne su za ležerne prigode i jednako će dobro odgovarati uz haljine, kao i traperice. 

Njihova se cijena kreće od 725 dolara na više, a izdvojili smo nekoliko modela sa Chanelovog web shopa.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".