Kaži to badićem

FOTO: H&M 149,90kn FOTO: Missguided €26 FOTO: Missguided €31 FOTO: Asos 40£ FOTO: Asos £58 FOTO: Asos £60 FOTO: Asos £60 FOTO: Asos £70 FOTO: Asos £60 FOTO: Missguided €26
Ovog ljeta, sudeći prema trendovima, biti će jednostavno uživati u miru, samoći i sunčanju. I to zahvaljujući simpatičnim porukama na šeširima a i kupaćim kostimima. Pogledajte kojih 10 nas se posebno dojmilo!
Vidi originalni članak

Moda je ovog ljeta priskočila upomoć svima onima koji ne vole puno pričati na plaži! Sunce, dobra glazba i hladno osvježavajuće piće ono je o čemu maštamo mjesecima unaprijed pa se vrlo jednostavno iznervirati kada vaš susjed ili pratnja odluči razgovarati o svemu što treba i što ne treba. Osim simpatičnih šešira s porukom koji su ove godine apsolutni hit pridružili su im se i kupaći kostimi s porukama. Jednodjelni modeli odišu stilom i elegancijom pa pomalo provokativne poruke na njima savršeno pridonose vrućoj ljetnoj atmosferi!

Za vas smo izdvojili deset najboljih modela izaberite koju poruku ovog ljeta želite poslati u našoj galeriji! Naš favorit je ovaj plavi Asos mermaid model, a vaš?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".