Kazališni i modni producent: 'Bijela košulja je must have preko ljeta, dobro izgleda na sastancima i praktična je'

Kazališni i modni producent još je jednom pokazao da smisao za modu ima u malom prstu
Vidi originalni članak

Nikola Beban čest je gost naše modne rubrike, a svaki nas put počasti odjevnim izdanjem koje je pravo osvježenje na zagrebačkim ulicama i odmak od klasike kakvu najčešće viđamo. Kazališni i modni producent super smisao za modu ima u malom prstu, što dokazuje i svakom svojom kombinacijom.

Ovog puta naš Goran Čižmešija u gradu ga je fotografirao u stajlingu koji je idealan za tople ljetne dane zahvaljujući bijeloj boji koja dominira outfitom i efektnim traper hlačama.

- Šeširić i hlače su s potpisom Klisab, s time da su hlače custom made, napravili su ih samo za mene. Oba komada su napravljena po sistemu upcyclinga, starom traperu su dane nove dimenzije, to je način na koji se proizvode nove stvari s nula otpada i već korištenom materijalu se daje novi izgled - ispričao je za Divu.

Njegov outfit odličan je spoj sportkog i elegancije, a posebno se ističe odabirom zanimljivih traper hlača kakve još nismo vidjeli na zagrebačkoj špici. Njih je kombinirao uz bijelu košulju te sportske tenisice i visoke čarape pa dodao:

- Bijela košulja je must have preko ljeta, dobro izgleda na sastancima i praktična je, pa ako nosim neke dominantne stvari, uz njih kombiniram basic komade poput ove bijele košulje. -

Cargo hlače popularni su model za jesen, a evo koji komadi su trenutno in:

FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 15,99 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 59,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR

Osvojila nas je simpatičnošću i stilom: 'Ako mi je nešto od trendova zanimljivo, to nosim, ali inače ih ne pratim'
Praktično, a jako chic: Od jednostavnih komada napravila je stajling koji nas je odmah oduševio
Izgleda luksuzno i stvara dimenziju: Isprobajte boju koju frizeri ističu kao jednu od najpoželjnijih

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".