Kaubojski komadi i čizme sa ženskog odjela: Domaći modni dvojac pokazao najotkačenije outfite

Damir Begović i Domagoj Štimac vjerni su svojem modnom izričaju i ponovno su pokazali outfite koji ne mogu proći nezamijećeno
Vidi originalni članak

Fotograf trenutka, emocije, reporter i znalac koji slikom uspijeva uhvatiti taj čarobni trenutak spontanosti, na izložbi zvučnog naziva „From Backstage to Runway by Zvonimir Ferina“ u sklopu 30. jubilarne sezone Bipa FASHION.HR-a prezentirao je svoj dugogodišnji opus, a izložbu nisu propustili ni dečki koji stoje iza brenda Twins, Damir Begović i Domagoj Štimac.

Njih su dvoje, u svojem stilu, za ovu priliku odabrali otkačenene odjevne kombinacije u kojima su glavnu riječ vodili kaubojski detalji. 

Damir Begović odabrao je trapezice s cool uzorkom i kombinirao ih s bijelom košuljom i jaknom od antilopa koja ima dodatak resica te je look zaokružio kaubojskim šeširom. 

Domagoj Štimac odabrala je isti modni dodatak, a kožnu je jaknu kombinirao s crnom majicom i hlačama od antilopa, čime je dokazao kako je antilop jedan od najvećih trendova ove sezone. Nije rezerviran isključivo za detalje, već se može nositi i od glave do pete. 

Posebnu sam nam pozornost ukrale njegove čizme. Riječ je o modelu sa ženskog odijela mnogima omiljenog high street brenda, Zare, koje su bile dio zimske kolekcije. Upravo su kaubojske čizme jedan od najvećih ovosezonskih trendova, a savršeno su se uklopile u ovaj styling

Od subote vas na kioscima čeka poseban paket: Diva + Večernji list + Borboleta narukvica za 49,90 kn:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".