Katie Holmes proslavila je rođendan u sjajnoj crnoj haljini s perjem i efektnim čizmama

Na svoj 45. rođendan, dok je uživala u ležernom noćnom izlasku s prijateljima, usvojila je složeniji pristup garderobi.
Vidi originalni članak

Koje vam stvari padaju na pamet kada razmišljate o modnom smislu Katie Holmes? Možda neutralni džemper s okruglim izrezom od kašmira preko plave košulje na kopčanje. Ili možda par dobrih traperica i Adidas Samba tenisica. Moguće preveliki vuneni Toteme kaput uparen s malim štiklama. Bez obzira na specifičnosti, ona se obično oslanja na minimalističku, čistu estetiku. 

No za ovotjednu rođendansku proslavu Katie je odabrala nešto sasvim izražajnije. Na svoj 45. rođendan, dok je uživala u ležernom noćnom izlasku s prijateljima, usvojila je složeniji pristup garderobi. 

Katie je nosila crnu baršunastu maksi haljinu s dugim rukavima ukrašenu pernatim naglascima na manžetama. Uz to, preko ramena je prebacila laganu bijelu vunenu jaknu, dodala crnu kožnu torbu, a sve zaokružila bijelim kaubojskim čizmama.7

Unatoč reputaciji kao ljubiteljice normcore mode, glumica svakako zna kako podići glamur kada prilika to zahtijeva!

Elegantna midi haljina, visoke čizme i klasičan kaput: Kraljica Letizia još jednom pokazala besprijekoran stil
Divne dame od kojih možemo učiti o stilu: 'Volimo se odjenuti elegantno, ne da nekog impresioniramo, nego zbog sebe'
Ovakav kaput još nismo imali prilike vidjeti na špici, a odličan je pomak od klasike!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".