Kate u tenisicama koje su rasprodane u rekordnom roku i hlačama iz Zare od samo 50 kn

Kate je odabrala Zarine hlače, Mango vestu i Marks&Spencer tenisice
Vidi originalni članak

Kate 'efekt' opet djeluje - sve što ona odjene, rasproda se u rekordnom roku, a efekt se ponovio sa sportskom kombinacijom vojvotkinje od Cambridgea koju je odabrala za druženje sa sportašima na SportsAidu. 

Kate se pojavila u zelenom od glave do pete: odabrala je culotte hlače iz Zare i zeleni džemper iz Manga, a look je zaokružila tenisicama brenda Marks&Spencer koje su rasprodane u gotovo svim veličinama, samo par sati nakon što ih je Kate nosila.

Naknadno su restockane pa su na njihovom web shopu dostupne u crnoj i bijeloj boji.

Točka na "i" odjevne kombinacije bile su naušnice sa zelenim detaljima koje potpisuje Monica Vinader te ogrlica dizajnerice nakita Danielle Draper na kojoj su ugravirani inicijali Georgea, Charlotte i Louis. 

U galeriji pogledajte još genijalnih izdanja Kate Middleton čiji stil obožavamo:

FOTO: PIXSELL FOTO: Jane Barlow/PA Images/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL FOTO: Phil Noble/Press Association/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Hlače se trenutačno u Zari nalaze na sniženju i njihova je cijena 6 funti, odnosno nešto malo više od 50 kuna. Za džemper s potpisom high street brenda Mango potrebno je izdvojiti desetak funti, jer se i on trenutačno nalazi na sniženju, gotovo 90 kn. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".