Kate u središtu pozornosti: Odabrala divnu haljinu i prekršila modno "pravilo" kojeg se mnogi pridržavaju

Odabrala je haljinu Alexandera McQueena, a organizatori zamolili uzvanike da se pridržavaju pravila o recikliranju odjeće
Vidi originalni članak

I dok se na crvenom tepihu dodjele glazbene nagrade Grammy uzvanici baš i nisu proslavili, isto ne možemo reći za dodjelu nagrade BAFTA. Vidjeli smo mnogo dličnih outfita, no pozornost je ipak ukrala Kate Middleton koja je zablistala u haljini s potpisom omiljenog dizajnera Alexandera McQueena.

Kate je nosila haljinu boje šampanjca s prekrasnim zlatnim detaljima, a kombinirala ju je sa zlatnom clutch torbicom i šljokičatim zlatnim salonkama. Govoreći o nakitu, odlučila se za srebro, a spojivši ih sa zlatnim detaljima, prekršila je modno "pravilo" kojeg se mnogi drže o nespajanju zlatnih i srebrnih komada. Ipak, Kate je to savršeno izvela, a naušnice su odlično uokvirile lice, s obzirom na to da je kosu podigla u elegantnu, nisku punđu

Ovaj je crveni tepih imao i "eko"-predznak jer su organizatori uzvanike zamolili da recikliraju odjeću, odnosno da ne kupuju novo, već se pojave u outfitu kojeg su već ranije nosili. Kate je ovu haljinu već ranije nosila 2012. godine za vrijeme kraljevskog posjeta Maleziji. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".