Kate Moss lansira novu paletu, a otkrila je i svoje najdraže snimanje u životu

Naša najdraža manekenka ponovno je lansirala beauty kolekciju
Vidi originalni članak

Supermodel Kate Moss iza sebe ima toliko kampanja da ih je nemoguće sve nabrojati - njega kože, kose, samotamnjenje... Čak je pokrenula i liniju najprodavanijih ruževa za Rimmel London. Međutim, ono što je sad u fokusu je udruživanje s japanskom super-luksuznom kućom Decorté koja se predstavila na Saks Fifth Avenue i pokrenuli liniju neophodnih proizvoda za usne, oči i lice.

U make up paketu dolazi šest različitih sjenila u neutralnim bojama, a tu su i četiri mat ruža te olovke za usne, tanki tekući eyeliner te nekoliko četkica za nanošenje šminke. 

Kate je Harper's Baazaru otkrila i koje joj je bilo najdraže snimanje u karijeri. Riječ je o snimanju za talijanski Vogue kad ju je snimao Nick Knight u prosincu 2010. godine, a Kate je rekla kako se osjećala jako glamurozno sa smeđom perikom. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".