Kate Moss i u "običnoj" kombinaciji izgleda fantastično: Ukrala je pozornost u prvom redu modne revije

Odabrala je traperice kakve su se nosile krajem devedesetih i početkom novog tisućljeća, a one su tada bile off duty uniforma mnogih modela i it djevojaka.
Vidi originalni članak

Kate Moss iz prvog je reda pratila modnu reviju Richarda Queena na Tjednu mode u Londonu, a još jednom je pokazala zašto je prava stilska ikona čijim se odjevnim kombinacijama mnogi inspiriraju. Ona se, naime, na modnom događanju pojavila u jednoj sasvim "običnoj" odjevnoj kombinaciji, no ukrala je pozornost prisutnih jer joj ta jednostavnost izvrsno pristaje.

Odabrala je traperice kakve su se nosile krajem devedesetih i početkom novog tisućljeća, a one su tada bile off duty uniforma mnogih modela i it djevojaka. No, trapezice nisu svima omiljen odabir jer mnogi smatraju kako rijetko kome uistinu dobro pristaju. Za ovakav su se model tijekom godina odlučile i brojne druge dame poput Naomi Campbell, Elizabeth Hurley, Elle MacPherson, Jennifer Aniston i Tracee Ellis Ross, a svaka od njih je prepoznala potencijal ovog cool modela - ima moć vizualno produžiti noge!

Kad je u pitanju stajling Kate Moss, s trapezicama je isfurala nekoliko klasika koji svoje mjesto trebaju pronaći u svakoj garderobi. Tako je odabrala ležerniju varijantu bijele košulje i tamnoplavi baršunasti sako koji je cijeloj kombinaciji dao dozu elegancije. Outfit je upotpunila smeđim kožnim čizmama i clutch torbicom s uzorkom. 

 

Najpoželjnija torba i efektna košulja izvrsno pristaju Jadranki Sloković, jednoj od najbolje odjevenih Hrvatica

Što kažete na tenisice kakve nosi lijepa brineta? Ne vole ih svi, no ona ih je odlično kombinirala

Tenisice koje su osvojile modni svijet: Najpopularniji jesenski model gotovo uvijek se rasproda u par minuta

Natali Dizdar ima izvrsnu mini-haljinu za svaku party priliku: Spojila ju je s must have sandalama

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".