Kate Middleton zaručnički prsten zamijenila je zlatnim prstenom koji je suptilan naklon princezi Diani

Nije poznato kada je princeza dobila svoj eternity bend, ali mnogi fanovi nagađaju da bi to mogao biti Williamov poklon povodom njihove 13. godišnjice braka
Vidi originalni članak

Princeza Kate iznenadila je javnost svojim iznenadnim pojavljivanjem u novom videu objavljenom u nedjelju, u kojem se slave izvanredna postignuća sportaša iz Velike Britanije na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine. Iako je video bio posvećen čestitkama timu GB, mnogi obožavatelji nisu mogli ne primijetiti poseban detalj u vezi s njezinom odjećom — elegantan eternity bend koji je princeza nosila umjesto svog uobičajenog zaručničkog prstena.

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Umjesto poznatog zaručničkog prstena sa safirom i dijamantom, koji je nekoć pripadao princezi Diani, Kate je nosila zlatni prsten optočen bijelim dijamantima i safirima. Ovaj komad nakita predstavlja suptilniju i ležerniju alternativu zaručničkom prstenu, no i dalje zrači luksuzom i elegancijom. Prsten također sutpilno daje naklon princezi Diani i njezinom zaručničkom prstenom. Upečatljivi zaručnički prsten princeze Diane s plavim safirom jedan je od najslikovitijih komada nakita u Britaniji i nedvojbeno najpoznatiji zaručnički prsten na svijetu.

Ovaj novi prsten također podsjeća na prsten koji je William darovao Kate kada su započeli svoju vezu kao studenti na Sveučilištu St. Andrews u Škotskoj. Taj prsten bio je viktorijanski prsten od ružičastog zlata, ukrašen granatima i biserima, gdje je granat simbolizirao Katein kamen rođenja, a biseri Williamov. 

Nije poznato kada je princeza dobila svoj eternity bend, ali mnogi fanovi nagađaju da bi to mogao biti Williamov poklon povodom njihove 13. godišnjice braka, koja se obilježava 29. travnja. Ovo je, naime, prvi put da javnost ima priliku vidjeti ovaj prekrasni komad nakita.

U videu, Kate nosi crno-bijeli prugasti top od Ralpha Laurena, dok William nosi svijetloplavu polo majicu s logom Team Great Britain. Zajedno, u opuštenom i neformalnom izdanju, čestitaju britanskim olimpijcima na njihovim postignućima. "Od svih nas koji gledamo kod kuće, čestitamo timu GB", kaže Kate, dok William dodaje: "Bravo na svemu što ste postigli. Bili ste inspiracija za sve nas."

Ovo pojavljivanje princeze Kate također dolazi dok nastavlja s preventivnim liječenjem raka. Svoju dijagnozu otkrila je u emotivnoj video izjavi u ožujku, gdje je također nosila sličnu prugastu majicu kao u novom videu. Njezina prisutnost i podrška timu GB, unatoč osobnim izazovima, još jednom su pokazali snagu i posvećenost ove omiljene članice kraljevske obitelji.

Baš savršeno za tople ljetne dane: Elegantna suknja i jednostavan top pristaju joj kao saliveni
Kako se riješiti podočnjaka na najjednostavniji način, prema savjetima dermatologa
Kate Middleton pojavila se u videu nakon dugog izbivanja iz javnosti zbog liječenja od raka

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".