Kate Middleton zamijenila je klasične plave i crne tonove za odijelo u elegantnoj bež boji

Dok se u svojim ranim godinama oslanjala na cvjetne haljine, sada je njezina omiljena odjevna kombinacija minimalističko krojeno odijelo, bijela majica kratkih rukava i par salonki
Vidi originalni članak

Otkako je prije više od deset godina postala dio kraljevske obitelji, princeza od Walesa sastavila je pouzdanu uniformu za svoje službene angažmane, od kaputa–haljina Catherine Walker za svečane prigode do sakoa i uskih traperica za sportska događanja.

Dok se u svojim ranim godinama oslanjala na cvjetne haljine, sada je njezina omiljena odjevna kombinacija minimalističko krojeno odijelo, bijela majica kratkih rukava i par salonki, a Kate Middleton je odjevnu formulu nosila tri puta u prošli tjedan. Na mnogo načina to je idealan poslovni izgled za modernu princezu - uglađen je i svečan, ali gornji dio ispod sakoa čini ga opuštenijim od formalne uredske odjeće.

Unatoč tome što je princ William od Walesa trenutno u New Yorku, Kate je ostala u Londonu i posjetila je dobrotvornu udrugu u Aldgateu, istočnom Londonu. Njezin odijelo Rolanda Moureta ima izrazito jesenski ugođaj, a odlučila se za kremastu latte boju koja je jedna od dominantnih nijansi za jesen/zimu 2023. Silueta također čini izgled modernim, zahvaljujući visokom pojasu i proširenim hlačama.

Kate je ponovno stilizirala odijelo svojom pouzdanom bijelom majicom kratkih rukava, ali je nosila par karamelnih Gianvito Rossi salonki koje su savršeno pristajale uz odijelo. 

Visoke čizme i kratke hlače savršen su spoj za prijelazno razdoblje, pogledajte kako ih nosi zgodna Kaja
Kultni modni brend slavi 50 godina!
Frizura '90s bouncy bob ' odgovara svima, lako se održava i idealna je za novu jesensku sezonu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".