Kate Middleton zabljesnula u efektnom ljubičastom odjelu i elegantnim salonkama od brušene kože

Odabir ljubičaste boje veoma je značajan za kraljevsku obitelj, a odijelo savršeno pristaje uvijek stajliš princezi
Vidi originalni članak

Ove je godine uloga princeze od Walesa u kraljevskoj obitelji postala još važnija, jer je iz vojvotkinje od Cambridgea postala kraljica na čekanju, a ta se promjena odrazila i na njezin stajling. Midi haljine s cvjetnim uzorkom nekoć su bile Katein omiljen izbor, no sada je svoju radnu garderobu suzila na kolekciju odijela s hlačama oštrog kroja koje obično nosi uz cipelu na špic.

Ovih je dana princeza bila domaćin konferencije u Muzeju dizajna u Londonu i nosila je svoju novo odijelo, uz pripijeni blejzer s odgovarajućim hlačama i tamnoplavim salonkama od brušene kože. Ovaj je put dala kraljevski izgled svom kroju putem jarke nijanse ljubičaste, koja je poznata kao poveznica s kraljevskom obitelji od davnina, s prirodnom ljubičastom bojom povijesno među najskupljim.

U 16. stoljeću, Elizabeta I. odbila je dopustiti da bilo tko osim njezinog najužeg kruga nosi ljubičastu boju i ona je od tada nastavila igrati važnu ulogu u krunidbama, proslavama i ceremonijam. Naslovnica britanskog Voguea za studeni 2022. sadržavala je ovu tamnoljubičastu boju, u znak počasti pokojnoj kraljici Elizabeti II., koja je odražavala izdanje iz ožujka 1952. kojim je obilježena smrt kralja Georgea VI.

Zašto bi princeza odabrala nositi tako značajnu kraljevsku boju? Kraljevska je obitelj 14. studenog proslavila 75. rođendan kralja Charlesa II., što je bio važan trenutak, budući da ovaj značajan rođendan također pada u godinu njegove krunidbe.

Odijelo s hlačama idealan je izbor za modernu princezu: dotjerano je, praktično i također naglašava poruku da princeza vrijedno radi. S obzirom na to da je na događaju govorila o svojim budućim planovima i fokusima, pretpostavlja se da se odlučila držati tradicionalnih kodeksa odijevanja direktora i nastaviti se odijevati poput "corpcore" princeze u odijelu s hlačama.

Ana Radišić: Televizija će uvijek biti moja ljubav, vratit ću se kada mi se dogodi savršen projekt
Simpatična Katarina u kaputu koji privlači pažnju: 'Rozu boju u garderobu sam ubacila prije 2 tjedna, kaput mi je prva takva stvar'
PR asistentica Mia nosi cool upečatljive cipele: 'Najdraža boja mi je crna, nju nosim tijekom cijele godine'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".