Kate Middleton zablistala u 'recikliranom' outfitu! Crveni kaput s prorezom kombinirala je uz haljinu-košulju britanske dizajnerice

Princeza od Walesa zablistala je u jarkom kaputu s potpisom Eponine London
Vidi originalni članak

Kate Middleton, princeza od Walesa započela je predstojeću proslavu krunidbe u pravom britanskom stilu u četvrtak - u pubu. I ne samo to, za tu je priliku odjenula crveni, bijeli i plavi komplet boja prigodan za slavlje krunidbe novog britanskog kralja.

Kate i William svratili su u Dog & Duck u Sohou u Londonu u vrijeme ručka kako bi čuli kako se ugostiteljska industrija priprema za događaje koji će službeno obilježiti početak vladavine kralja Charlesa III. Par je taj dan igrao ulogu tipičnih Londonaca, hvatajući podzemnu željeznicu kako bi stigli na odredište. Prikladno, par je uzeo liniju Elizabeth nazvanu po Williamovoj pokojnoj baki na Tottenham Court Road, kako piše Vogue.

Princeza od Walesa voli se odijevati u skladu s temom, a njezina odabrana odjeća savršeno je pristajala uz zastave Union Jacka koje sada krase londonske ulice. Nosila je krojeni jarko crveni kaput sa skromnim midi porubom Eponine London, koji je imao jarko plavu podstavu koja se na trenutke mogla vidjeti dok je hodala, preko bijele haljine u stilu košulje na kopčanje Suzannah.

Držala se istog domoljubnog stila shema boja s njezinim dodacima - torbica boje slonovače Mulberry Amberley, bijele cipele s petom Jimmy Choo i biserne naušnice Maria Black.

Kateina odluka da nosi londonske dizajnere nije bila slučajna. Princeza je u prošlosti nosila oba komada za slične britanske prilike: kaput za posjet Cardiffu u sklopu proslave kraljičinog platinastog jubileja 2022. i haljinu Suzannah za jedan dan u Wimbledonu 2019.

Princeza je usvojila taktiku na koju se oslanjala pokojna kraljica Elizabeta, noseći svijetle i jartke boje koje joj osiguravaju da se ističe u masi na javnim angažmanima.

Oduševit će vas svojim besprijekornim proljetnim izdanjima: U njihovim kombinacijama riječ monotono ne postoji!
Najbolje kreme za oči s retinolom koje trebate dodati u svoju skincare rutinu
'Slob' je najnovija i najtrendi verzija popularnog boba idealna za dolazak ljeta

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".