Kate Middleton zablistala u lepršavoj bijeloj haljini, no svi pričaju o njezinim naušnicama!

Osim što ima narukvicu koja je pridala majci kraljice Elizabete, tu su i naušnice za koje mnogi misle da su bile omiljene Lady Di
Vidi originalni članak

Dodjelu BAFTA nagrade nisu propustili ni princ William i vojvotkinja Catherine, a za ovu prigodu držali su se crno-bijele klasike. I dok je William odabrao smoking, Kate je zablistala u elegantnoj bijeloj haljini na jedno rame.

Jedini detalj koji je ova haljina imala bio je cvijet na ramenu, a potpisuje je Alexander McQueen, čijeg je dizajna Kate velika ljubiteljica. Elegantnu i lepršavu haljinu kombinirala je sa salonkama brenda Jimmy Choo, a sve je zaokružila narukvicom Quatrefoil, koja je inače pripadala majci kraljice Elizabete. 

Kate je iznenadila i odabirom make upa jer je inače imamo priliku vidjeti s nešto decentnijom šminkom, no ovog se puta odlučila za tuš i sivo sjenilo. Ipak, najviše se pričalo o njezinim naušnicama s obzirom na to da je odabrala dijamantne naušnice iz kolekcije pokojne princeze Dijane.

Naušnice su dizajnirane davne 1914. godine, a mnogi smatraju kako su upravo one bile najdraže naušnice Lady Di - nosila ju je u brojnim prigodama zajedno s tijarom.  

 

Ovo je prvi put da se Kate odlučila za te naušnice, a vojvotkinja nerijetko kombinaciju upotpuni baš komadima nakita iz kolekcije princeze Dijane. 

 

>> U videu pogledajte 40 brzopoteznih pitanja s Miranom Kurspahićem

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".