Kate Middleton zablistala u haljini koja je u Zari snižena s 90 na nevjerojatnih 16 funti!

Zarinu haljinu kombinirala je s kaputom omiljenog Alexandera McQueena.
Vidi originalni članak

Volim stil Kate Middleton jer odlično kombinira dizajnerske komade i one s high street potpisom koji su pristupačniji, a izgledaju odlično. Princ William i vojvotkinja Catherine nakon "krize" u kraljevskoj obitelji vratili su se svojim obvezama, a vojvotkinja od Cambridgea za posjet Bradfordu odabrala je outfit koji je savršen spoj dizajnerskih i high street komada. Dugački military kaput maslinasto zelene boje s potpisom omiljenog Alexandera McQueena kombinirala je s haljinom iz Zare kariranog uzorka, a look je zaokružila klasičnim, crnim salonkama s blok-petom.

Riječ je o crno-bijeloj haljini midi dužine s remenom koji je odlično naglasio njezinu vitku figuru. Haljina dolazi u vječnom, kariranom uzorku koji nikad ne izlazi iz mode, a na prednjoj strani ima i mašnu, koja je jedan od hit detalja ove zime jer u svaku kombinaciju unosi dozu romantike. Trenutačno se nalazi i na sniženju pa je njezina cijena nevjerojatnih 16 funti, odnosno približno 140 kn. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".