Kate Middleton za finale Wimbledona odabrala chic zelenu haljinu i klasične bež salonke od brušene kože

Kate je nastavila ovogodišnji niz potpuno zelenog izgleda, odjenuvši midi haljinu u smaragdno zelenoj nijansi s potpisom Rolanda Moureta
Vidi originalni članak

Princ William, princeza od Walesa, Kate Middleton, i njihovo dvoje djece, princ George i princeza Charlotte prisustvovali su dugo očekivanom finalnom meču muškog singla između Carlosa Alcaraza i Novaka Đokovića. Dvoje najstarije djece iz Walesa pridružilo se svojim roditeljima u All England Lawn Tennis and Croquet Clubu u Londonu, obilježavajući Charlottein prvi put na slavnom turniru, a Georgeov drugi.

Kate je za tu prigodu nastavila ovogodišnji niz potpuno zelenog izgleda, odjenuvši midi haljinu u smaragdno zelenoj nijansi s potpisom Rolanda Moureta, koja je imala kratke rukave i asimetrične volane preko dekoltea. Upotpunila je izgled bež salonkama od brušene kože i Emmy London clutchem koje je nosila na jučerašnjem ženskom pojedinačnom finalu, dodajući zlatne i zelene naušnice s dragim kamenjem Miline London, zlatnu narukvicu s manžetama i njezin zeleno-ljubičasti broš s mašnom.

William je upario svijetlo sivi laneni blejzer s crnim hlačama, svijetloplavom košuljom, tamnoplavom kravatom i smeđim čizmama od brušene kože, dodajući par avijatičarskih naočala sa srebrnim rubom dok je gledao meč. U međuvremenu, George je koordinirao sa svojim ocem u elegantnom tamnoplavom sakou sa zlatnom opremom, odgovarajućim tamnoplavim hlačama, svijetloplavoj košulji i prugastom tamnoplavom, bijelom i zelenom kravatom.

Za svoje prvo pojavljivanje na turniru, Charlotte je bila u blijedoplavoj haljini s izvezenim strukom i lepršavim kratkim rukavima. Dodala je bijele cipele Mary Jane i par sunčanih naočala s ružičastim okvirom, dok je kosu djelomično zakopčala odgovarajućom plavom vrpcom. 

Kate je također bila na tribinama kako bi gledala žensko finale između Čehinje Markéte Vondroušová i Tunižanke Ons Jabeur. Za meč je nosila limeta zeleni komplet Self-Portrait koji je uparila s bež salonkama od brušene kože.

Zgodnoj brineti odlično pristaju romantična haljina i tenisice o kojima su mišljenja podijeljena
'Zna se da su Zagrepčanke lijepe i da se vole srediti pa sam zaključila da se i ja iz Berlina moram srediti'
Mama i kći u besprijekornim ljetnim kombinacijama: 'Nikad se ne dogovaramo što ćemo odjenuti, sličan stil je nasljedan'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".