Kate Middleton za Božić je odabrala prekrasnu kraljevsko plavu kombinaciju s elegantnim modnim dodacima

Princ i princeza od Walesa prisustvovali su kraljevskoj tradiciji, održanoj u crkvi Svete Marije Magdalene u Norfolku, hodajući ruku pod ruku sa svojom djecom, princom Georgeom, princezom Charlotte i princom Louisom
Vidi originalni članak

Princeza Kate i princ William službeno su dočekali praznike godišnjom božićnom službom u Sandringhamu. I u veselom raspoloženju, kraljevski par i njihova djeca bili su usklađeni u plavim i zelenim odjevnim kombinacijama koje su bile zaista divne.

Princ i princeza od Walesa prisustvovali su kraljevskoj tradiciji, održanoj u crkvi Svete Marije Magdalene u Norfolku, hodajući ruku pod ruku sa svojom djecom, princom Georgeom, princezom Charlotte i princom Louisom u ponedjeljak jutro. Pridružili su se ostalim članovima kraljevske obitelji, uključujući kralja Charlesa i kraljicu Camillu.

Kate je izgledala elegantno u kraljevsko plavoj boji. Kao središnji dio svog kompleta, nosila je dugi živopisni plavi kaput Alexandera McQueena sa stegnutim strukom i strukturiranim ramenima, navučen preko tamnoplavog džempera s lažnim ovratnikom. Držeći stvari monokromatskim, fantastični je kaput naglasila čizmama od brušene kože do koljena u tamnoplavoj nijansi s potpisom Gianvita Rossija, koje su imale visoku blok petu i špicast vrh. 

Princeza je nosila sofisticiranu fascinantu ukrašenu velikim lukom i dvije strijele koje se križaju preko polu podignute, napola spuštene frizure. Kao posljednji detalj, Kate Middleton odala je počast pokojnoj princezi Diani noseći njezine naušnice od safira i dijamanata.

Princeza Charlotte hodala je pored svoje mame u maslinastozelenom kaputu na dvostruko kopčanje u kombinaciji s plavo-zelenom kariranom suknjom, tamnoplavim tajicama i sjajnim crnim balerinkama. Spustila je kosu s nekoliko malih pletenica. 

Princ George izgledao je poput svog oca u elegantnom tamnoplavom odijelu, bijeloj košulji na kopčanje, plavoj kravati i crnim svečanim cipelama. Princ Louis nosio je plavo-zelene karirane hlače, tamnoplavi kaput s dvorednim kopčanjem i crne mokasine, dok je princ William izgledao dotjerano u tamnoplavom kaputu, odgovarajućim hlačama, bijeloj košulji na kopčanje, plavozelenoj kravati i sjajnim svečanim cipelama.

Fantastično izdanje Đurđe Tedeschi: Efektnu haljinu i gležnjače upotpunila torbom i svojim zaštitnim znakom - šeširom
'Najčešće nosim visoke pete, ali danas moram trčati po gradu što znači da moram biti stabilna na zemlji!'
Mnogi ga obožavaju, a na Amazonu ima više od 53 tisuća 'petica': Jeste li isprobali popularni eksfolijant?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".