Kate Middleton u tenisicama od 300 kuna: Isti model nosi već godinama, a super su izbor jer pašu na sve

Kate Midlleton i princ William nalaze se na Karibima, a vojvotkinja od Cambridgea u nekoliko je dana pokazala mnogo odličnih outfita
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Catherine i Princ William trenutno se nalaze na turneji po Karibima, a Kate Middleton očarava svojim modnim izdanjima za ovo kraljevsko putovanje. Bez obzira na to radi li se o ležernim ili elegantnim odabirima, vojvotkinja od Cambridgea zablistala je u svakoj od prilika i poslužila kao izvrsna modna inspiracija.

Jedna od prvih stvari koje smo primijetili je da je isfurala tenisice, i to vrlo pristupačan model koji se može kupiti i kod nas. Radi se o brendu Superga, platnenom modelu Cotu Classic kojeg smo, između ostalih dućana, pronašli i u Office Shoesu.

Cijena je 299 kuna pa je super ulov za proljeće. Kate im je vjerna godinama pa smo je prvi put u njima imali prilike vidjeti još 2016., za vrijeme posjeta Kanadi.

Kombinirala ih je sa skinny trapericama maslinastozelene boje i bazičnom bijelom majicom te pokazala kako su takvi, jednostavni komadi obvezni dio i kraljevske garderobe. 

Za prvi dan kraljevskog posjeta, Kate je odabrala cvjetnu haljinu, kao stvorenu za ljetne dane koju potpisuje američki brend Tory Burch. Kombinirala ju je s wedge sandalama dizajnerske marke Stuart Weitzman, a takav je model jedan od onih koji s toplom sezonom dođe u prvi plan jer je udoban i chic. Sandale s potpeticom kasnije je zamijenila praktičnijim modelom, espadrilama u bijeloj boji, još jednim ljetnim klasikom. 

Za formalno druženje i službeni prijam vojvotkinja je odabrala raskošnu haljinu u kojoj nije mogla proći nezamijećeno. Dugački, šljokičasti model s volanima na rukavima potpisuje britanski brend The Vamipre's Wife, a cijena haljine je 2500 funti. Kombinirala ju je sa srebrnim sandalama na petu i clutch torbu s vezom. Princ William na svečanoj se prigodi pojavio u plavom sakou i košulji. 

Haljina je napravila od svilenkastog šifona i kroj joj je vrlo jednostavan, no zahvaljujući volanima i metalik završnom "finišu", ima glamurozan prizvuk i idealna je za svaku posebnu prigodu. Odabrala je Jimmy Choo Mimi sandale, a iza naušnica stoji brend O'nitta. Bez sumnje, vojvotkinja Catherine velika je obožavateljica brenda The Vampire's Wife jer je vrlo sličnu haljinu nosila tijekom posjeta Dublinu 2020. Ovaj dizajn nose i druge celebrity dame poput princeze Beatrice, Margot Robbie, Claire Foy i Gillian Anderson.

 

Stručnjakinje iz zagrebačkih frizerskih salona najavljuju najveće trendove u kosi za novu sezonu

Inspiracija za tople dane koje najavljuju: Doktorica ekonomskih znanosti nije prošla nezamijećeno u centru Zagreba

Kombinaciji prekrasne prevoditeljice ne možemo pronaći manu: 'Ne bih nosila crocsice, prekratke hlačice...'

Prisjetili smo se dirljivih priča triju mama koje su u Petrovoj i Merkuru rodile bebe za vrijeme potresa

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".