Kate Middleton u izdanju u kojem se nikad ne viđa: Vojnička uniforma za posjet vojnika na poligonu

Iako je princeza od Walesa već godinama poznata po svom modnom izričaju, ovaj put je odabrala uniformu u kojoj se rijetko viđa.
Vidi originalni članak

Nakon smrti kraljice Elizabete II., Kate Middleton postala je počasna pukovnica Irske garde. Na Međunarodni dan žena po prvi je put posjetila vojnike na poligonu Salisbury Plain u Engleskoj s novom titulom.

Iako je princeza od Walesa već godinama poznata po svom modnom izričaju, ovaj put je odabrala uniformu u kojoj se nikad ne viđa.

Uniforma koju je nosila bila je vojnička jakna tamnozelenog tona. Uz jaknu je nosila zelene cargo hlače, a ispod jakne tamnu vunenu dolčevitu. Izdanje je zaokružila sa smeđim vojničkim gležnjačama na vezanje, debelim čarapama, rukavicama i zelenom pletenom kapom,

Princeza je poznata po svojoj podršci vojnim veteranima i aktivnim pripadnicima vojske, te je ova gesta bila još jedan način na koji je željela pokazati svoju privrženost vojsci i njenim vrijednostima. 

Tijekom posjeta sudjelovala u vježbama medicinske obuke te učila kako se brinuti za ozlijeđene vojnike. Također je imala priliku  razgovarati s vojnicima o njihovom radu, a pogotovo o pomoći koje su pružili tijekom njihovog nedavnog raspoređivanja jedinica u istočnoj Africi.

Kako se moda mijenjala u posljednjih 10 godina? U galeriji vam donosimo najbolja izdanja sa zagrebačke špice iz 2013.!
Producent sjajno kombinira čizme koje su hit već godinama: 'Čizama imam više nego ih stignem nositi'
Maja Šuput oduševila na premijeri predstave "Lepa Brena Project" u outfitu inspiriranom s Marilyn Monroe

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".