Kate Middleton tako rijetko viđamo u ovoj boji, a baš joj izvrsno pristaje

Vojvotkinja je odabrala jednog od svojih omiljenih dizajnera, McQueena!
Vidi originalni članak

Na kraljevskom vjenčanju princeze Eugenie zablistala je i Kate Middleton koja je odabrala boju fuksije, a nemamo često priliku vidjeti da je nosi. Ipak, trebala bi češće jer joj baš dobro pristaje i odličan je odmak od kombinacija koje smo do sad navikli viđati.

Haljinu potpisuje Alexander McQueen, a za šešir je zaslužan Philip Treacy. Budući da su haljina i šešir prilično upečatljivi, ostatak odjevne kombinacije bio je jednostavan. 

Vojvotkinja zna da s crnom bojom nema greške pa je odabrala jednostavne salonke i clutch torbicu. Pratio ju je princ William, a on je odabrao crno-sivi smoking koji mu je stajao baš tip-top. Klinci, princ George i princeza Charlotte, nisu sjedili s njima jer su imali bitnu ulogu - bili su, naime, djeveruša i paž.

Ovo nije prvi put da Kate nosi haljinu ovog dizajnera. Odabrala ju je i za vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja pa nije teško zaključiti tko joj je jedan od dražih brendova.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".