Kate Middleton savršeno nosi 'ružni božićni džemper' na potpuno chic način

Pulover Holland Cooper Fair Isle, koji princeza od Walesa često nosi tijekom hladnijih mjeseci, chic je twist na sezonski trend “ružnih božićnih džempera”.
Vidi originalni članak

Ponovno je to doba godine: Kate Middleton počela je ukrašavati dvorane Westminsterske opatije za svoju godišnju službu božićnih pjesama. Uoči ovogodišnjeg događaja, koji će se održati 8. prosinca, Kensingtonska palača objavila je nikad prije viđeni portret princeze od Walesa kako ukrašava božićno drvce.

Čini se da fozografija dolazi iz istog promotivnog videa koji je palača objavila prošle godine u kojem Kate dodaje ukrase na osvijetljeno drvce. Na fotografiji se princeza široko smiješi i nosi bijelu dolčevitu s uzorkom uvučenu u crne hlače s visokim strukom.

Pulover Holland Cooper Fair Isle, koji princeza od Walesa često nosi tijekom hladnijih mjeseci, chic je twist na sezonski trend “ružnih božićnih džempera”. Sadrži rebraste detalje duž ovratnika, sjajne zlatne gumbe koji ukrašavaju ramena i manžete na rukavima te tradicionalni Fair Isle uzorak pletenja u tamnoplavoj i kestenjastoj boji.

Klasika s pomakom joj tako dobro pristaje: Zgodna Eva oduševila nas je simpatičnošću i smislom za modu
Vlasnik TOP niche parfumerije, Borut Mihalić: 'Ljudi zapravo često ne znaju pričati o parfemima'
Tako jednostavno, a tako genijalno! Ekonomistica Ana kaže: 'Pratim trendove i ne postoji ništa što ne bih nosila'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".