Kate Middleton savršena je inspiracija za jesenski stajling: Chic traperice i gležnjače uvijek su in!

Princeza od Walesa zna kako poslužiti kao savršena modna inspiracija za svoje opuštenije javne angažmane.
Vidi originalni članak

Princeza od Walesa zna kako izgledati glamurozno i chic, sjetite se odijela Alexandera McQueena, kaputa Catherine Walker i haljina Alessandre Rich. No, Kate Middleton također zna kako poslužiti kao savršena modna inspiracija za svoje opuštenije javne angažmane.

U svojim ležernijim danima, ona se oslanja na pouzdan odabir nekoliko vječnih klasika, kao što su bomber jakne, džemperi i uske traperice, koje su praktične opcije za hladnije jesenske dane. Za svoj posljednji angažman, princeza je odlučila stilizirati odlične jesenske komade u outfitu kojem ne možemo pronaći zamjerku.

Tijekom posjeta Dadvengersu, zajednici za očeve i njihovu djecu u Arnos Groveu u sjevernom Londonu, princeza od Walesa ponovno se okrenula svojim pouzdanim svakodnevnim komadima, koji su postali neka vrsta uniforme za kraljevsku obitelj. Nosila je crno-bijeli pulover na pruge, jaknu Barbour boje masline s vidljivom kariranom podstavom, uske traperice visokog struka u tamnoplavoj boji i Chelsea čizme s potplatom.

Ova jakna dugo je bila glavni dio kraljevske obitelji - objavljeno je da je pokojna kraljica Elizabeta II bila toliko privržena svojoj Barbour Beaufort jakni da je, kada je brend ponudio da zamijeni njen stil novijom iteracijom, odlučila zadržati svoj voljeni original star 25 godina. 

Iako je ova specifična prilika zahtijevala ležernu odjeću za aktivnosti na otvorenom i ništa previše formalno, Kate je uspjela zadržati svoj prepoznatljivi sjaj. Ovo je izgled kojeg ćemo se bez sumnje držati godinama, ako ne i desetljećima.

Otkačene hlače sjajno izgledaju s kožnom jaknom: 'Sličan stil nosim još od srednje škole, obvezno nešto rokerski'
Izdanje koje bi razvedrilo i najtmurniji jesenski dan. Psihoterapeutkinja kaže: 'Volim cvijeće i cvjetne uzorke!'
Trendovi upareni s klasikom izgledaju tako dobro: Inspirirajte se izdanjima frendica koje super stil imaju u malom prstu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".