Kate Middleton prošetala u klasičnom kaputu s potpisom high street brenda kojeg vole i domaće fashionistice

Kaput boje devine dlake odlična je investicija, a Kate je odabrala onaj s potpisom high street brenda Massimo Dutti.
Vidi originalni članak

Nakon što je neki dan javnost osvojila odjevnom kombinacijom u kojoj je glavnu ulogu igrala haljina iz Zare, Kate je pokazala još jedan super outfit u kojem pozornost krade kaput s potpisom popularnog brenda Massimo Dutti.

Vojvotkinja se trenutačno nalazi na proputovanju Velikom Britanijom na kojem progovara o ranom razvoju djeteta, a posjetila je dječji centar gdje je saslušala roditelje o tome kakvu podršku dobivaju. Kate je zablistala u kaputu boje devine dlake, jednom od najvećih klasika koji svoje mjesto mora pronaći u svakoj garderobi i super je investicija jer baš nikad ne izlazi iz mode. Njezin je napravljen od kašmira i dolazi u limitiranom izdanju, a trenutačno je snižen na 149 funti, dok mu je originalna cijena 349 funti. 

Ispod kaputa nazirala se suknja leopard uzorka koju je spojila s čizmama visokih sara i klasičnom dolčevitom. Ova kombinacija primjer je savršene zimske odjevne kombinacija koja je idealna za svaki dan, i za poslovne prigode, ali i atferwork druženja.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".