Kate Middleton ponovno se vratila odijelima: Kombinira chic blejzer iz Zare i hlače koje su veliki hit!

Odabrala je svoj bezvremensk bijeli sako s dvorednim kopčanjem sa zlatnim gumbima iz Zare, komad koji je nosila u raznim nijansama u više prilika
Vidi originalni članak

Kate Middleton, princeza od Walesa, ovih je dana posijetila Stade de Marseillea u Francuskoj tijekom Svjetskog prvenstva u ragbiju. Posvećena pokroviteljica Engleske ragbi nogometne unije i ragbijaške lige, uljepšala je četvrtfinale protiv Fidžija u elegantnom poslovno-ležernom izdanju.

Izabrana od same pokojne kraljice Elizabete II., Kate je u veljači 2022. preuzela ulogu pokroviteljice Engleske ragbi nogometne unije i ragbijaške lige, položaj koji je nekoć obnašao princ Harry prije nego što se povukao iz svoje kraljevske uloge sa suprugom, vojvotkinjom Meghan, 2020.

No, nije samo ragbi spektakl osvojio publiku na utakmici, Katein elegantni komplet, kao i njezina idealna jesenska frizura – elegantne zavjesa-šiške i valovi, također su privukli pažnju.

Odabrala je svoj bezvremensk bijeli sako s dvorednim kopčanjem sa zlatnim gumbima iz Zare, komad koji je nosila u raznim nijansama u više prilika. Sako je uparila s krojenim crnim hlačama, a dodajući dašak profinjenog glamura, ležerno je prebacila crnu Chanel torbu preko ruke i nosila zaručnički prsten sa safirom i dijamantom.

Nedavno smo svjedočili natjecateljskoj strani princeze od Walesa. Prije samo nekoliko dana sudjelovala je u Rugby League Inclusive Dayu u Hullu, gradu u istočnom Yorkshireu u Engleskoj, tijekom kojeg je sa sportašima igrala partiju ragbija u invalidskim kolicima.

Za taj dan, princeza Kate odjenula je svoju najbolju sportsku odjeću: tamnoplavu polo majicu za ragbi koju je ugurala u odgovarajuću jogger trenirku i bijele tenisice. Jednostavno je dodala male zlatne naušnice i nosila svoj klasični smoky eye. Za igru ​​je skupila svoju prepozatljivu nakovrčanu kosu u rep.

Odličan outfit saborske zastupnice: Upečatljiv komplet 'razbila je' elegantnim detaljima u crnoj boji
Andrea i Karlo stoje iza brenda koji proizvodi drvene torbice i nakit: 'treWolo je unikatan, održiv i kvalitetan'
Hit torba, traperice, upečatljiva jakna... Još jedno besprijekorno izdanje stajliš Ive Radić

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".