Kate Middleton ponovno pokazala da je prava majstorica 'recikliranja': Nosi sako u kojem smo je već imali prilike vidjeti

U ovom smo je sakou već imali prilike vidjeti 2017. godine, kad ga je kombinirala sa suknjom istog materijala.
Vidi originalni članak

Iako je većina događanja preseljena online, Kate Middleton i dalje oduševljava svojim odjevnim kombinacijama koje bira za video-pozive. Za razgovor s učiteljima o radu za vrijeme pandemije koronavirusa, vojvotkinja od Cambridgea odabrala je sako od tvida u kojem smo je već imali priliku vidjeti te je pokazala da je prava majstorica recikliranja.

Kate se ne ustručava nositi kombinacije i komade u kojima smo je već imali priliku vidjeti i nekoliko puta, a time pokazuje što je u ormaru dobra investicija i nosivo godinama. Ovog puta to je bio spomenuti sako od tvida plave boje kojeg potpisuje dizajnerica Rebecca Taylor.

Tvid je jedan od materijala koji su pravi klasik, a popularan je jer jednako dobro izgleda kad se nosi u elegantnim kombinacijama, ali i u dnevnim izdanjima, kombiniran s trapericama i jednostavnom majicom. Vojvotkinja se odlučila za elegantniju varijantu pa je sako kombinirala sa zlatnim naušnicama brenda Missoma.

U ovom smo je sakou već imali prilike vidjeti 2017. godine, kad ga je kombinirala sa suknjom istog materijala.

Što se događa ako zaspimo s mokrom kosom i je li dobra ideja svezati rep tijekom noći? Evo što kažu stručnjaci
Jeste li isprobali korektor za kojeg kažu da savršeno prekriva podočnjake i nepravilnosti, a košta svega pedesetak kuna?
Jako trendi i jednostavna za održavanje: Vrijeme je da isprobate frizuru koja će obilježiti 2021.
'Najviše volim ljubičastu i rozu. Crvenu nosim samo za Valentinovo. Najdraži uzorak mi je cvijeće'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".