Kate Middleton pokazala novu frizuru i odabrala modni dodatak koji je trenutačno veliki hit

Princ William i vojvotkinja Catherine trenutačno su u službenoj posjeti Irskoj, a Kate je tom prigodom pokazala mnoštvo odličnih outfita.
Vidi originalni članak

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea trenutačno se nalaze u Irskoj, gdje su već tri dana u službenoj posjeti. Tom prigodom, Kate je, kao i uvijek, pokazala mnoštvo odjevnih kombinacija koje će poslužiti kao inspiracija u svečanim i ležernim prigodama. Osim odličnih outfita, Kate je pokazala i novu frizuru. Naime, dugačke, prepoznatljive uvojke skratila je na dužinu ispod ključne kosti.

Kate s novom frizurom odlična je inspiracija za proljetne dane jer je, prilikom posjeta Irskoj, pokazala nekoliko odličnih frizura, poput one "klasične" s razdjeljkom po sredini ili s rajfom za kosu, dodatkom kojeg gotovo nikad ne nosi, ali joj pristaje savršeno.

Frizura Kate Middleton podsjeća na dugački lob koji je trenutačno jako popularan. Stilisti su za Daily Mail komentirali kako je ova frizura izrazito popularna, a da je obožavaju modeli poput Belle Hadid. Pretpostavljaju da se ošišala kako bi joj kosa bila zdravija, a Kate je odabrala blunt lob, zbog kojeg kosa izgleda još gušće, nego što uistinu je. Ovakav je look idealan za prijelazno razdoblje, a stilisti tvrde da vojvotkinja s ovom frizurom izgleda kao da je u potpunosti spremna za tople dane pred nama

Kate je prava modna ikona čije kombinacije obožavamo, a najbolje možete pronaći u galeriji:

FOTO: PIXSELL FOTO: Jane Barlow/PA Images/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL FOTO: Phil Noble/Press Association/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Ovo je najkraća dužina koju je Kate nosila od ljeta 2017. godine, kad je bila trudna s princom Louisem.

Inače, Kate je za vrijeme posjeta Irskoj pokazala odjevne kombinacije koje su naišle na brojne pohvale. Naravno, boja bez koje posjet nije mogao proći bila je zelena pa se nekoliko puta pojavila u nijansama koje simboliziraju Irsku.

Odlične odjevne kombinacije Kate Middleton u kojima glavnu riječ vodi zelena boja, pronađite u galeriji:  FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Kate je osvojila još jednim "modnim" potezom. Naime, pojavila se u prljavo bijelim kaputiću, no ovo nije bilo prvi put da ga je nosila, već ga je "reciklirala". Prvi se put u njemu pojavila prije 13 godina, kad se pridružila Williamu, tada još dečku, za proslavu 30. rođendana njegovog bratića Petera Phillipsa u studenom 2007. godine. Kroz godine ga je nosila mnogo puta, primjerice za rođendansku večeru pvogodom svojeg 26. rođendana u siječnju 2008. godine, kao i za promociju princa Williama u Kraljevskim zračnim snagama u siječnju iste godine. 

Riječ je o kaputu na dvostruko kopčanje koje potpisuje brend Reiss, model Olivisa. Ovog ga je puta kombinirala s košuljom točkastog uzorka koju potpisuje Equipment, a također je "reciklirana", skinny trapericama i čizmama brenda Russell & Bromley. 

Još jedan outfit u kojem je Kate plijenila pozornost je onaj u kojem glavnu riječ vodi vintage haljina Oscara de la Rente u boji fuksije i s dodatkom točkica. Trendi haljinu s volanima kombinirala je uz crnu clutch torbicu i crne salonke, a look je zaokružila crnim salonkama. Tom je prigodom kosu svezala u rep, dok je nekoliko pramenova ostavila s prednje strane kako bi joj uokvirili lice. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".