Kate Middleton pokazala koji odjevni komad treba imati u ormaru jer paše na baš - sve!

Na jednom od tensikih mečeva na Wimbledonu, pojavila se i vojvotkinja od Cambridgea u odličnoj ležerno-elegantnoj kombinaciji
Vidi originalni članak

Kate Middleton pratila je jedan od teniskih mečeva na Wimbledonu, a nama je za oko zapela odjevna kombinacija koju je odabrala za tu prigodu. Njezin izbor bila je elegancija s prizvukom ležernosti, a još jednom je dokazala kako ima besprijekoran stil. 

Vojvotkinja od Cambridgea pojavila se u jednostavnoj, bijeloj majici i tako pokazala da je to jedan od onih komada kojima pripisujemo epitet must have jer su odlični modni saveznici u različitim prigodama i pašu na baš sve. 

Za svaki je dan možete kombinirati s trapericama, tenisicama ili balerinkama i kožnom jaknom, u izlascima će odlično izgledati u kombinaciji s bermudama ili minicom, a Kate Middleton zna kako je nositi u elegantnim prigodama. 

Kombinirala ju je s efektnom plavom točkastom suknjom i klasičnim bijelim salonkama. Pokazala je da voli modnu filozofiju "manje je više" pa je look upotpunila jednostavnim plavim sakoom, a sve zaokružila bijelom mini-torbicom. 

Kad je u pitanju frizura, kosu je raspustila i odlučila se za prepoznatljive lagane valove u kosi koji su i njezin "zaštitni znak". 

Plisiranu suknju potpisuje dizajnerica Alessandra Rich, salonke su model Romy brenda Jimmy Choo, dok iza Amberley torbice stoji dizajnerski brend Mulberry. 

U galeriji pronađite još odličnih modnih izdanja Kate Middleton

FOTO: PIXSELL FOTO: Jane Barlow/PA Images/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL FOTO: Phil Noble/Press Association/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

 

Olja Vori minijaturni je topić isfurala uz ljetno odijelo, a spoj klasike i trendova joj baš dobro pristaje

Za nastup na splitskom Peristilu, Nina Badrić bira upečatljivu haljinu dubokog dekoltea i zanimljivih detalja

Kaubojke i mini haljina odličan su odabir za kišni ljetni dan; pogledajte kako ih nosi zgodna PR menadžerica

Lijepa dama blista u outfitu kojeg cure u ljetnim danima obožavaju; minica i običan top super joj stoje

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".