Kate Middleton pokazala je da bijelo od glave do pete nije monotono, a kaput kakav nosi savršen je izbor za zimske dane

Odlučila se za monokromatski izgled, što se u posljednje vrijeme često ponavlja u njezinoj garderobi
Vidi originalni članak

Engleska se kraljevska obitelj uživjela u božićni duh s dobrom staromodnom služnom pjesama u Westminsterskoj opatiji, a princeza od Walesa donijela je dašak prave božićne čarolije odabirom svoje odjevne kombinacije. 

Ove je godine obilježena treća godišnja služba božićnih pjesama "Zajedno na Božić", koju Kate Middleton organizira u čast onih koji pružaju podršku djeci tijekom njihova ranog razvoja. Služba je snimljena i bit će emitirana na Badnjak.

U promotivnom videu koju je palača objavila u petak, Kate je nosila bijeli šljokičasti sako s bisernim rubom iz Self-Portraita, sličan onome koju je nosila prošlog Božića kako bi pozirala za fotografiju ispred božićnog drvca. Zadržala je svoju potpuno bijelu temu za sam događaj, koji je održan u Westminsterskoj opatiji u petak navečer.

Princeza je nosila bijeli kaput preko bijelog džempera s okruglim izrezom. Zadržala je monokromatski izgled, što se u posljednje vrijeme često ponavlja u njezinoj garderobi, s parom bijelih hlača visokog struka kopčanih zlatnim dvostrukim gumbom. Dodatke je svela na minimum, noseći malu Mosaic torbu škotske marke Strathberry i par visećih naušnica Van Cleef & Arpels, s dvije bijele Alhambre na svakom uhu.

Kate se pridružio i ostatak njezine obitelji, koji su se također odjenuli prigodno. Princ William i princ George nosili su usklađena mornarsko plava odijela, kravate i crne oksfordice, dok je princ Louis nosio par preslatkih čizama uz svoje odijelo. Princeza Charlotte bila je odjevena u tamnocrvenu kaput-haljinu koji je pristajao uz očevu kravatu, crne tajice i lakirane Mary-Janes cipele.

Andrea Morell mlada je dizajnerica koja kombinira custom-made odjeću, 3D printanje i umjetnu inteligenciju
Efektan kaput glavna je zvijezda stajlinga, a modni dodaci nose dozu chica i elegancije
Super par u odličnim zimskim stajlinzima: Ona sa cool šubarom, a on u elegantnom kaputu!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".