Kate Middleton pojavila se u Zarinoj haljini: Pronašli smo komade s kojima možete kreirati sličan stajling

Vojvotkinja od Cambridgea zablistala je u kombinaciji lepršave haljine i salonki kroko-efekta, a i high street ponude izdvojili smo nekoliko komada s kojima možete postići sličan stajling
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea ovih je dana posjetila Sveučilište u Londonu gdje se sastala s vodećim istraživačima. I ovog je puta njezin modni odabir došao u fokus - "reciklirala" je haljinu i pojavila se u modelu u kojem smo je već imali prilike vidjeti. Radi se o haljini sa Zarinim potpisom iz prijašnje sezone. 

Model dolazi u crno-bijeloj boji, midi je dužine i ima detalj romantične mašne oko vrata te trendi voluminozne rukave.

Kate Middleton još je jednom pokazala kako, osim dizajnerskih, rado bira i komade s pristupačnijim, high street potpisom pa je tako nerijetko imamo prilike vidjeti u komadima s potpisom španjolskih brendova Zara i Massimo Dutti, a nosi i komade iza kojih stoji H&M-ov sestrinski brend &Other Stories. 

Haljinu, inače odličan odabir za jesensko razdoblje, u kombinaciji s kožnjakom ili balonerom, vojvotkinja je kombinirala sa salonkama kroko-efekta sive boje, što je odlično nadopunilo crno-bijelu haljinu.

Kad je u pitanju odabir frizure i šminke, Kate se držala klasike s kojom je najčešće viđamo - odabrala je prirodan make up, a kosu stilizirala u fenirane, opuštene valove koji su postali njezin "zaštitni znak". 

Ako želite isfurati sličan stajling poput Kateinog, u ponudi omiljenih dućana pronašli smo dvije haljine koje će za to biti idealne.

Prva je iz Manga i njezina je cijena 449,90 kuna. Za razliku od vojvotkinjinog modela, Mangov dolazi s paisley uzorkom, no i njega krase mašna oko vrata i voluminozni rukavi.

Druga je haljina midi dužine i kariranog, crno-bijelog uzorka s potpisom brenda Massimo Dutti. Za nju je potrebno izdvojiti 749 kuna. 

Kate je odabrala cipele visokih potpetica i kroko-efekta, a sličan model, samo u smeđoj boji, pronašli smo u Mangu i njegova je cijena 249,90 kuna. U Massimo Duttiju dostupan je slingback model u crnoj boji koji košta 749 kuna, a odlično bi izgledao u kombinaciji s kariranom haljinom. 

 

U galeriji pronađite još izvrsnih izdanja Kate Middleton kojima se možete inspirirati

FOTO: PIXSELL FOTO: Jane Barlow/PA Images/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL FOTO: Phil Noble/Press Association/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

 

Sabina Glasovac briljirala stajlingom: 'Nikad ne nosim crno i onda me baš tada ulovite'

Odlično izdanje Mirjane Rakić: 'Uvijek se sredim kad idem u grad i uvijek biram klasiku'

Ako razmišljate o kupnji novih cipela, inspirirajte se modelom kakvog nosi Veljača, totalni su hit

Majstorica za obrve otkriva tajnu savršeno oblikovanih obrva: "Bacite pincetu iz ruku"

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".