Kate Middleton pojavila se u videu nakon dugog izbivanja iz javnosti zbog liječenja od raka

U novoj video poruci podijeljenoj na njihovom Instagram profilu, par je izrazio svoje oduševljenje i čestitao timu Velike Britanije na iznimnim postignućima.
Vidi originalni članak

Princ William i princeza Kate s ponosom su odali počast britanskim sportašima koji su se s Olimpijskih igara 2024. u Parizu vratili kući sa zasluženim medaljama. U novoj video poruci podijeljenoj na njihovom Instagram profilu, par je izrazio svoje oduševljenje i čestitao timu Velike Britanije na iznimnim postignućima.

Kate Middleton, princeza od Walesa, pojavila se u ležernom, ali elegantnom izdanju, noseći bijeli top dugih rukava s mornarskim prugama i jednostavnu zlatnu ogrlicu. Njena raspuštena kosa i prirodan izgled dodatno su naglasili toplinu i iskrenost poruke. "Od svih nas koji gledamo kod kuće, čestitke timu GB," rekla je Kate s osmijehom.

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Princ William se pridružio svojoj supruzi u video poruci, odjeven u svijetloplavu polo majicu s logom Team Great Britain. Njegov opušten izgled, uključujući pokazivanje rubova majice, pridonio je spontanoj i prijateljskoj atmosferi videa. "Bravo na svemu što ste postigli," rekao je William obraćajući se sportašima, dodajući da su "bili inspiracija svima nama."

U opisu video zapisa, par je dodatno izrazio svoje divljenje timskom duhu i predanosti sportaša: "Bravo @teamgb, kakvo nevjerojatno putovanje! Svaki je sportaš pokazao ogromnu predanost, srce i strast. Učinio si nas sve tako ponosnima! Evo za proslavu svakog trijumfa na @paris2024 i veselimo se više od @paralympicsgb_official kasnije tijekom ljeta."

Posebno dirljiv je trenutak kada princeza Kate, koja se bori s rakom, pojavljuje u ovom videu kako bi čestitala sportašima. Njezina prisutnost podsjeća na njezinu hrabrost i odlučnost da nastavi sa svojim kraljevskim dužnostima, unatoč zdravstvenim izazovima. Kate je svoju dijagnozu otkrila još u ožujku putem emotivnog video obraćanja, gdje je također nosila sličan prugasti top, stvarajući poveznicu između tih dvaju trenutaka.

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Ova topla i srdačna poruka Williama i Kate odražava njihovu posvećenost i podršku britanskim sportašima, istovremeno pružajući nadahnuće i potporu svojim sunarodnjacima.

Odličnom kombinacijom pokazala zašto je mala crna haljina najbolji modni dodatak za ljeto
Čizme i zebrasti uzorak izgledaju izvrsno u kombinaciji s torbom koja je veliki hit među Hrvaticama
Tiha revolucija donjeg rublja: Grudnjaci bez žice su 'must', percepcija vlastitog tijela postepeno se mijenja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".