Kate Middleton oduševila pristupačnim modnim odabirom: Nosi haljinu popularnog brenda čija je cijena 79,90 kn

Vojvotkinja je ponovno odabrala haljinu s potpisom high street brendom, čija je cijena na sniženju bila svega osamdesetak kuna
Vidi originalni članak

Iako je najčešće imamo priliku vidjeti u dizajnerskim odjevnim kombinacijama, Kate Middleton nerijetko iznenadi i pristupačnijim modnim odabirom pa zablista u komadima s high street potpisom. Tada tzv. "Kate-efekt" posebno proradi pa odjevni komad u rekordnom roku nestane s web shopova što pokazuje kakva je vojvotkinja od Cambridgea velika modna inspiracija. 

Ovog je puta javnost oduševila zelenom haljinom sa Zarinim potpisom koju je odabrala za Zoom videpoziv i jedno fotografsko natjecanje.

Odabrala je midi model cvjetnog uzorka koji je idealan za zadnje ljetne dane, ali će jednako dobro izgledati i u hladnijoj sezoni, u kombinaciji s gležnjačama i kožnom jaknom. Haljina koju vojvotkinja nosi našla se i na sniženju pa je bila dostupna po cijeni od 79,90 kn, dok joj je originalna cijena 299,90 kn. 

Odjevnu je kombinaciju upotpunila srebrnim naušnicama i zablistala sa svojom prepoznatljivom frizurom i bojom kose koju je ovog ljeta osvježila i ponovno postala super izvor inspiracije. Odabrala je toplije, medene tonove, a takve nijanse možete odabrati i za nadolazeće jesenske dane.

Kate je neiscrpan izvor modne inspiracije, a njezine najbolje odjevne kombinacije izdvojili smo u galeriji:

FOTO: PIXSELL FOTO: Jane Barlow/PA Images/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL FOTO: Phil Noble/Press Association/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Kate Middleton nosi sandale koje trendseterice obožavaju, a kraljica nije njihov fan
Lagana, prozračna i stylish: Kate Middleton nosi haljinu koja je idealna kad temperature prijeđu 30 stupnjeva
Princ George danas slavi 7. rođendan, a Kate Middleton ponovno fotografirala neodoljive portrete
Kate Middleton pokazala novu boju kose: Idealna za ljeto, jednostavna za održavanje i naglašava preplanulost

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".