Kate Middleton odlično nosi Zarin potpis: Takav je sako rasprodan, no pronašli smo gotovo identičan model

Vojvotkinja od Cambridgeda nalazi se u dvodnevnom posjetu Danskoj, a za jednu od aktivnosti odabrala je crveni "boucle" sako s high street potpisom
Vidi originalni članak

Kate Middleton jučer je sletjela u Kopenhagen, gdje je otišla u svoj prvi samostalan posjet još od 2017. godine. Vojvotkinja od Cambridgea svoj je dvodnevni put u Dansku započela odlaskom na Sveučilište u Kopenhagenu, kako bi se upoznala s projektom vezan koji promiče zdrav i pozitivan odnos između dojenčadi i roditelja. 

Za tu je prigodu odabrala poslovan outfit s chic prizvukom, a crveno-bijeli spoj u gornjem dijelu stajlinga odgovarao je i bojama danske zastave. 

Obožavatelje njezinog stila iznenadila je odabirom sakoa jer se, umjesto dizajnerskog, odlučila za high street potpis i Zaru. Riječ je o crvenom boucle sakou na dvostruko kopčanje koji je dio neke od starijih kolekcija pa u takvoj boji više nije dostupan. Dok je bio dio ponude, njegova je cijena bila šestotinjak kuna, a Kate ga je uparila s bijelom bluzom, hlaćama "na crtu" i klasičnim crnim salonkama. 

Kate je još jednom pokazala zašto ju zovu "kraljicom recikliranja" jer smo je u ovom sakou već imali prilike vidjeti. Nosila ga je, naime, na utakmici Engleska-Njemačka na Wembleyju prošle godine. Stajling je zaokružila decentnim naušnicama i elegantnom torbicom Aspinal of London. Nije prvi put da s lakoćom kombinira high street i dizajnerske komade - nerijetko nosi Zarin potpis, a velika je obožavateljica Veja tenisica. 

Zavirili smo u Zarinu kolekciju gdje smo pronašli čak tri sakoa koji mogu biti super "zamjena" ako vam se svidio model kojeg nosi vojvotkinja. Onaj u crvenoj boji prošaran je bijelim nitima i, baš kao sako kakvog u garderobi ima Kate, krase ga gumbi zlatne boje.

Želite li se malo poigrati bojama ili vam se sviđa kroj, a ne preferirate crvenu boju, super je vijest da je sličan model dostupan u još dvije nijanse - efektnoj zelenoj i nježnoj plavoj, a i jedna i druga izvrstan su izbor za tople, proljetne dane koje s nestrpljenjem iščekujemo. 

Cijena zelenog sakoa je 399,90 kn, dok je onaj u plavoj nijansi nešto skuplji pa za njega treba izdvojiti 499,90 kn. 

 

Svake se dvije minute proda jedna bočica: Puder kojeg vole vizažisti, licu daje sjaj i kažu da je poput "filtera" u bočici

Dama od koje svi možemo učiti o stilu gradom je prošetala u još jednom genijalnom izdanju

Fen-frizura iz devedesetih sada dolazi u novom, još boljem izdanju i kombinira dva najveća ovogodišnja trenda u kosi

Pronađite favorita za sebe: 9 novih parfema po kojima će mirisati topla, proljetna sezona pred nama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".