Kate Middleton odlično nosi i klasiku: Crno odijelo uparila je s elegantnim salonkama na blok petu

Princeza od Walesa stigla je u Kraljevsku mornaričku zračnu stanicu Yeovilton u Somersetu noseći odijelo koje je obuhvaćalo preppy stil.
Vidi originalni članak

Kate Middleton nije prekinula svoj modni niz besprijekorno skrojenih sako. Za svoje prvo pojavljivanje u ulozi zapovjednika zrakoplovne flote, princeza od Walesa stigla je u Kraljevsku mornaričku zračnu stanicu Yeovilton u Somersetu noseći odijelo koje je obuhvaćalo preppy stil.

Kate je izgledala sofisticirano u crnom sakou s dvostrukim kopčanjem marke Holland Cooper, sa zlatnim gumbima u sredini i na manžetama. Blejzer je stavila u slojeve preko bijele majice sa širokim izrezom, a izgled je dovršila parom crnih suženih hlača s visokim strukom i crnim salonkama od brušene kože s blok petom od Gianvita Rossija. 

Od modnih dodataka, stajliš princeza odlučila se za sjajni crni remen s reljefom krokodila tvrtke Anderson’s i naušnice s citrinom i dijamantima tvrtke Kiki McDonough.

Tijekom svojeg posjeta, sastala se s osobljem i pripadnicima Pomorskih snaga Wildcat u tornju kontrole zračnog prometa, gdje je stavila slušalice kako bi komunicirala s posadom Wildcata u zraku. Kasnije se izbliza upoznala s helikopterom Merlin Mk 2 kada je pratila jednog od članova posade u kokpitu.

Kate je također imala priliku nadgledati sigurnosne protokole za zrakoplovne posade Kraljevske mornarice. Dok je sudjelovala u proceduri obuke, čak je isprobala i pojas za spašavanje na napuhavanje

Financijska analitičarka ima savršen stajling za kraj ljeta: 'Rijetko nosim ravnu obuću, bolje se osjećam na visini'
Kate Middleton u chic odijelu i sasvim neobičnom izboru cipela zablistala uz princa Williama
Kate Middleton zablistala u savršeno chic odijelu i s novom frizurom nakon dužeg nepojavljivanja u javnosti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".