Kate Middleton obožava ljetne haljine midi dužine, a ovaj stil ima u mnogo različitih boja i uzoraka

Kateina bijela midi-haljina inspirirana 1940-ima ekološki osviještenog brenda Suzannah jedan je od najpopularnijih komada u njezinom ormaru, a nedavno je princeza izašla u zelenoj verziji svoje ljetne odjeće
Vidi originalni članak

Bilo da se radi o elegantnom kaputu Catherine Walker A-kroja ili bluzi Alexandera McQueena, Kate Middleton, princeza od Walesa, već je dugo poznata po ponovnom nošenju komada iz svoje garderobe, toliko da su je jednom u tabloidima prozvali "štedljivom Kate". 

Kateina bijela midi-haljina inspirirana 1940-ima ekološki osviještenog brenda Suzannah jedan je od najpopularnijih komada u njezinom ormaru, a nedavno je princeza izašla u zelenoj verziji svoje ljetne odjeće, kako piše Vogue.

Kako bi posjetila centar Anna Freud u Londonu kako bi obilježila Tjedan mentalnog zdravlja, Kate je odjenula haljinu Suzannah u smaragdnozelenoj boji, koju je završila parom crno-bijelih Alessandra Rich salonki s remenom.

Na Wimbledonu 2019. princeza je nosila svoju bijelu verziju iste haljine koja ima detalje crne vrpce na reveru i pojasu. I ove godine, prije svečanosti krunidbe, Kate je stilizirala istu bijelu haljinu ispod jarko crvenog Eponine London kaputa za pojavljivanje u pubu Dog & Duck u Sohou.

U međuvremenu, tijekom pandemije, princeza se susrela s radnicima na prvoj liniji noseći gotovo identičnu Suzannah haljinu-košulju s nježnim cvjetnim uzorkom.

U galeriji pogledajte još midi haljina Kate Middleton:

FOTO: Press Association/PIXSELL U kockastoj Erdem haljini, prisustvuje otvaranju Muzeja Viktorije i Alberta 2018. FOTO: Press Association/PIXSELL Uu posjetu RHS Wisley u haljini Emilije Wickstead 2019. FOTO: Press Association/PIXSELL U posjeti u dječji hospicij East Anglia 2022. FOTO: Press Association/Pixsell Posjeta spomeniku India Gate u New Delhiju 2016. FOTO: Press Association/PIXSELL U Sohu, Londonu 2023., prije krunidbe kralja Charlesa III FOTO: News Syndication/PIXSELL Na Wimbledonu 2019. FOTO: Press Association/PIXSELL Kate Middleton u Cambridgeu 2022. u kariranoj haljini FOTO: Best Image/Pixsell Na Wimbledonu 2019. Kate je odlučila ponovno odjenuti zelenu haljinu Dolce and Gabbana s posjeta Kanadi 2016. godine. FOTO: WENN/Pixsell Provozala se London Eyeom kako bi obilježila Svjetski dan mentalnog zdravlja i odjenula ružičastu cvjetnu haljinu Kate Spade New York. FOTO: IPA/PIXSELL Princeza od Walesa nosi Alessandru Rich na Royal Ascotu 2022.

Adidas izdao novu kolekciju kupaćih kostima za žene u kojoj je glavni model - muškarac
Savršen trudnički stajling: Karlie Kloss zablistala u zlatnoj haljini i zanimljivim modnim dodacima
Odvjetnik u outfitu bez greške: Klasičan stajling nadopunio je cipelama koji su pravi odmak od klasike

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".