Kate Middleton nosi odvažne salonke potpuno netipične za njezin stil, ali pristaju joj divno

Odabrala je šljokičaste salonke s Jimmy Choo potpisom kakve nemamo priliku često vidjeti u kraljevskim kombinacijama
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Catherine i princ William jučer su posjetili kazalište Noel Coward, a nama je za oko zapela odjevna kombinacija koju je Kate Middleton nosila za tu prigodu. Odabrala je dugačku haljinu od tvida s potpisom brenda Eponine London, no prava zvijezda odjevne kombinacije bile su njezine cipele. 

Kate je napravila odmak od klasičnih modnih izbora i odabrala možda najodvažnije cipele koje smo do sad imali prilike vidjeti na njoj. Riječ je o šljokičastim salonkama s potpisom brenda Jimmy Choo, točnije ombre modelu Romy s visokom potpeticom. 

U galeriji pogledajte odlična izdanja Kate Middleton iz različitih prigoda: 

FOTO: PIXSELL FOTO: Jane Barlow/PA Images/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL FOTO: Phil Noble/Press Association/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Ovakve smo salonke pronašli na dizajnerskom web shopu MyTheresa, gdje se trenutačno nalaze na sniženju. Standardna cijena ovih salonki je 545 eura, a sad su snižene 30 posto pa je za njih potrebno izdvojiti 381 euro, odnosno nešto više od 2800 kn.

Međutim, ove je salonke već jednom nosila, no tad nisu toliko došle do izražaja, s obzirom na to da ih je prekrila raskošna i lepršava haljina s potpisom omiljenog Alexandera McQueena.

Vojvotkinja je velika obožavateljica recikliranja odjevnih komada - često je možemo vidjeti u cipelama, haljinama i kaputima koje je već prethodno nosila, a neke komade čak i prekraja kako bi im podarila novo ruho. 

U videu pogledajte komentar modne savjetnice na izdanja predsjednika i prve dame s inauguracije:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".